Siz 4. Farklı cins söyleyensiniz. Pheidole pallidula gibi geldi banaCrematogaster sp. Döllenmiştir büyük ihtimalle çünkü bu cins çok geç kanat döküyor.
Hayır yanlış anladınız sizce olabilirmi diye sordum emin olmak için 4 kişi farkı birşey söyledi hangisi olduğuna göre araştırma yapacağımMadem verilen görüşe katılmayıp kendi görüşünüzü söyleyeceksiniz ne diye konu açıyorsunuz? Bunu çoğu kişi yapıyor. Ben kendi görüşümü belirttim ve hâlâ arkasındayım.
Tam kesin olarak nasıl anlayabilirimTetramorium veya Pheidole arkadaşlar.
Net fotoğraf atın biz tanımlayalımTam kesin olarak nasıl anlayabilirim
Çok istediğim bir türdü sevindim hareketsiz olmasının bir sebebi varmı pamuğu biraz kötü yaptım galiba suyamı ulaşmaya çalışıyor anlamadım pamukta kaldıPheidole olduğu kesinleşti.
eğer ki pamuğun ucuna su gelmedi ise suya ulaşmaya çalışıyor fakat ulaşır panik yapmanıza gerek yok.Çok istediğim bir türdü sevindim hareketsiz olmasının bir sebebi varmı pamuğu biraz kötü yaptım galiba suyamı ulaşmaya çalışıyor anlamadım pamukta kaldı
Pamuk kuru pamuğu biraz itin.Olduğu yerden fazla hareket etmiyor strestenmidir
Ekli dosyayı görüntüle 40091Ekli dosyayı görüntüle 40092Ekli dosyayı görüntüle 40093
Evet fotodakini diyorsan ayrıca o kadar yazıyor.Kraliçe midir acaba
Foto ekledim ama yuklenmemis baska bir foto icin soru sormuştumEvet fotodakini diyorsan ayrıca o kadar yazıyor.
Hayır, majörFoto ekledim ama yuklenmemis baska bir foto icin soru sormuştum
Teşekkür ederimHayır, majör