Türü nedir

ATHENA

Minör
Üye
IMG_20240710_144810.jpgIMG_20240710_144704.jpgIMG_20240710_144626.jpgIMG_20240710_144637.jpg

Kastamonu Cide de buldum 1cm civarı 26-28 derece civarı %52 nem saat 14.47 de bulundu
Foto bu kadar oldu yakalanmıyor uçuyor

mabeakv2

Pupa
Üye

mabeakv2

Pupa
Üye
Evet az önce arı olduğunu anladım

Evet az önce arı olduğunu anladım ayrıca kraliçe diye mi sormadım ki dostum
Karınca- tür sorgulama etiketlerini kullanmışsınız. Sorunuz açık ve net değil evet kraliçemi diye sormamışsınız çünkü bişey sormamışsınız .nereden bileyim arının türünü sorduğunuzu ne amaçla attığınızı karınca sorguya yazmışsınız cama bakıp arabanın modelini söyleyecek değilim değilmi ? '' evet az önce arı olduğunu anladım '' cevabınızla neyi kast ettiniz orjinal cevabınızı niye değiştirdiniz.

Son düzenleme:

ATHENA

Minör
Üye
Karınca- tür sorgulama etiketlerini kullanmışsınız. Sorunuz açık ve net değil evet kraliçemi diye sormamışsınız çünkü bişey sormamışsınız .nereden bileyim arının türünü sorduğunuzu ne amaçla attığınızı karınca sorguya yazmışsınız cama bakıp arabanın modelini söyleyecek değilim değilmi ? '' evet az önce arı olduğunu anladım '' cevabınızla neyi kast ettiniz orjinal cevabınızı niye değiştirdiniz.
Dostum o anlamda değil yani türü derken ne olduğunu sordum başka yerlere çekmeye gerek yok arının türü değil yani

Son düzenleme:

mabeakv2

Pupa
Üye
Dostum o anlamda değil yani türü derken ne olduğunu sordum başka yerlere çekmeye gerek yok
Yok yok yanlış anladın. Sadece yanlış yere yazarak yaptığın hatayı söyleyerek vw bana vermiş olduğun cevaba göre söylemem gerekenleri söyledim. Kesinlikle yanlış yerlere çekmiyorum konuyu sadece daha dikkatli ol seviliyorsun . ;) ☺️

AntMan14

Yumurta
Üye
Ayrı konu açın demiş arkadaş.(@untitle)

Ayrıca:

ATHENA

Minör
Üye
Ayrı konu açın demiş arkadaş.(@untitle)

Ayrıca:

Dostum zaten boy bilgisi dışında her şeyi yaptım ama ayrıca zaten anlaşılabildiğini düşünüyorum daha doğrusu ben anlayabiliyorum boyunu eğer dikkatli bir şekilde bakıp okursanız anlayabilirsiniz ayrıca lütfen cevaplanmış ve onaylanmış konulara sonradan yazmayın acil bir durumu olan kişilerin konuları altta kalıyor.

AntMan14

Yumurta
Üye
Dostum zaten boy bilgisi dışında her şeyi yaptım ama ayrıca zaten anlaşılabildiğini düşünüyorum daha doğrusu ben anlayabiliyorum boyunu eğer dikkatli bir şekilde bakıp okursanız anlayabilirsiniz ayrıca lütfen cevaplanmış ve onaylanmış konulara sonradan yazmayın acil bir durumu olan kişilerin konuları altta kalıyor.
Çok pardon ben sana yanlışlıkla atmışım uyarım başka birisineydi. 🤣

AntMan14

Yumurta
Üye
İşin tuhafı şu kime attığımı kontrol ettim ,size atmamıştım.(Düzenleme) Bir arkadaş sizin konunuzda karınca cinsi ile alakalı soru sormuştu ,sonra silinmiş ,cevabım ona.

Son düzenleme: