Evet az önce arı olduğunu anladım ayrıca kraliçe diye mi sormadım ki dostumKraliçe değil daha doğrusu karınca değil. Yaban arısı hiç uğraşma sokarsa fena olursun.
Kraliçe değil daha doğrusu karınca değil. Yaban arısı hiç uğraşma sokarsa fena olursun.Ekli dosyayı görüntüle 39302Ekli dosyayı görüntüle 39303Ekli dosyayı görüntüle 39304Ekli dosyayı görüntüle 39305
Kastamonu Cide de buldum 1cm civarı 26-28 derece civarı %52 nem saat 14.47 de bulundu
Foto bu kadar oldu yakalanmıyor uçuyor
Evet az önce arı olduğunu anladım ayrıca kraliçe diye mi sormadım ki dostumKraliçe değil daha doğrusu karınca değil. Yaban arısı hiç uğraşma sokarsa fena olursun.
Evet az önce arı olduğunu anladım
Karınca- tür sorgulama etiketlerini kullanmışsınız. Sorunuz açık ve net değil evet kraliçemi diye sormamışsınız çünkü bişey sormamışsınız .nereden bileyim arının türünü sorduğunuzu ne amaçla attığınızı karınca sorguya yazmışsınız cama bakıp arabanın modelini söyleyecek değilim değilmi ? '' evet az önce arı olduğunu anladım '' cevabınızla neyi kast ettiniz orjinal cevabınızı niye değiştirdiniz.Evet az önce arı olduğunu anladım ayrıca kraliçe diye mi sormadım ki dostum
Dostum o anlamda değil yani türü derken ne olduğunu sordum başka yerlere çekmeye gerek yok arının türü değil yaniKarınca- tür sorgulama etiketlerini kullanmışsınız. Sorunuz açık ve net değil evet kraliçemi diye sormamışsınız çünkü bişey sormamışsınız .nereden bileyim arının türünü sorduğunuzu ne amaçla attığınızı karınca sorguya yazmışsınız cama bakıp arabanın modelini söyleyecek değilim değilmi ? '' evet az önce arı olduğunu anladım '' cevabınızla neyi kast ettiniz orjinal cevabınızı niye değiştirdiniz.
Yok yok yanlış anladın. Sadece yanlış yere yazarak yaptığın hatayı söyleyerek vw bana vermiş olduğun cevaba göre söylemem gerekenleri söyledim. Kesinlikle yanlış yerlere çekmiyorum konuyu sadece daha dikkatli ol seviliyorsun . ☺️Dostum o anlamda değil yani türü derken ne olduğunu sordum başka yerlere çekmeye gerek yok
Sende seviliyorsunYok yok yanlış anladın. Sadece yanlış yere yazarak yaptığın hatayı söyleyerek vw bana vermiş olduğun cevaba göre söylemem gerekenleri söyledim. Kesinlikle yanlış yerlere çekmiyorum konuyu sadece daha dikkatli ol seviliyorsun . ☺️
Başkasının sayfasına yazmanızı önermiyorum yeni konu açın bu mesajlarınızda Moderatörler tarafından silinecek büyük ihtimalle.Acaba bu kraliçe midir ? Kraliçe ise türü nedir?
Dostum zaten boy bilgisi dışında her şeyi yaptım ama ayrıca zaten anlaşılabildiğini düşünüyorum daha doğrusu ben anlayabiliyorum boyunu eğer dikkatli bir şekilde bakıp okursanız anlayabilirsiniz ayrıca lütfen cevaplanmış ve onaylanmış konulara sonradan yazmayın acil bir durumu olan kişilerin konuları altta kalıyor.Ayrı konu açın demiş arkadaş.(@untitle)
Ayrıca:
Cins/Tür Bilgisi İstemeden Önce Bu Konuya Bakın!
Bunları Yapın: 1) Bulduğunuz kraliçeye dair birden fazla fotoğraf ekleyin. 2) Fotoğrafları elinizden geldiğince net çekmeye çalışın. 3) Canlının boy bilgisini ölçü birimleri cinsinden verin. 4) Canlının bulunduğu bölgeyi söyleyin. 5) Konuyu elinizden geldiğince kısa ve net tutun. 6)...karincaciftligim.com
Çok pardon ben sana yanlışlıkla atmışım uyarım başka birisineydi. 🤣Dostum zaten boy bilgisi dışında her şeyi yaptım ama ayrıca zaten anlaşılabildiğini düşünüyorum daha doğrusu ben anlayabiliyorum boyunu eğer dikkatli bir şekilde bakıp okursanız anlayabilirsiniz ayrıca lütfen cevaplanmış ve onaylanmış konulara sonradan yazmayın acil bir durumu olan kişilerin konuları altta kalıyor.
Bir daha kine dikkat edin lütfen.Çok pardon ben sana yanlışlıkla atmışım uyarım başka birisineydi. 🤣
Okİşin tuhafı şu kime attığımı kontrol ettim ,size atmamıştım.(Düzenleme) Bir arkadaş sizin konunuzda karınca cinsi ile alakalı soru sormuştu ,sonra silinmiş ,cevabım ona.