Plagiolepis kraliçeleriEfendim uğraşıyorum ama malesef makro lensim yok en fazla bu kadar yakından netliyor anlaşılıyorsa tahminlerinizi yazabilirsiniz bende internetten bakarım o türmü anlaşılmıyorsa canınız sağolsun
Ekli dosyayı görüntüle 39330
Plagiolepis kraliçeleriEfendim uğraşıyorum ama malesef makro lensim yok en fazla bu kadar yakından netliyor anlaşılıyorsa tahminlerinizi yazabilirsiniz bende internetten bakarım o türmü anlaşılmıyorsa canınız sağolsun
Ekli dosyayı görüntüle 39330
Olabilir. plagiolepis pygmaea yüksek ihtimalle ama tapinomada olabilir. Arada kaldım.Plagiolepis kraliçeleri
Tapinomaların thoraxı abdomenine göre daha kalın boyda. Bu kraliçelerin yani söylendiği gibi plagiolepslerin thoraxi daha ince abdomenine göre.Bu küçük türü bende yakalamıştım. Çok hassaslar galiba tapinoma bunlar emin değilim ama..
Plagiolepis internetten baktım aynısı zaten elimde tapinoma kolonisi var onlar biraz daha boyut olarak büyüklerOlabilir. plagiolepis pygmaea yüksek ihtimalle ama tapinomada olabilir. Arada kaldım.
Evet Plagiolepis kraliçesiSelam bu kraliçe mi
Şaka mı yapıyorsunuz??? Formica işçisi bu.Evet Plagiolepis kraliçesi
Yukarıda attığım fotoğrafa kraliçemi bu dediğini zannettimŞaka mı yapıyorsunuz??? Formica işçisi bu.
😂😂Şaka mı yapıyorsunuz??? Formica işçisi bu.
Kraliçe değil attığınız fotoğraf ve lütfen kendi konunuzu açınızAbi kraliçe mi anlamadım