Elimdeki tetramorium kraliçesi bunun yanında küçük kalıyor solenopsis fugax olma ihtimali varmı İnternette de araştırdım fotoğraflarını ve solenopsis türü çıktı ama tam emin olamadım. Yanlış bir tahminde bulunduysam kusurma bakmayın.Tetramorium cinsi kraliçe/prenses.
İkisini yanyana çekiyimi daha emin olalımTetramorium cinsi kraliçe/prenses.
Selonopsis değil ayrıca lens önünüze herşey çıkartabilir pek güvenmeyinElimdeki tetramorium kraliçesi bunun yanında küçük kalıyor solenopsis fugax olma ihtimali varmı İnternette de araştırdım fotoğraflarını ve solenopsis türü çıktı ama tam emin olamadım. Yanlış bir tahminde bulunduysam kusurma bakmayın.
Selonopsis değil ayrıca lens önünüze herşey çıkartabilir pek güvenmeyin
Bu yanındaki küçük tür ne öğrenebilirmiyimSelonopsis değil ayrıca lens önünüze herşey çıkartabilir pek güvenmeyin
Elimdeki tetramorium kraliçesi bunun yanında küçük kalıyor solenopsis fugax olma ihtimali varmı İnternette de araştırdım fotoğraflarını ve solenopsis türü çıktı ama tam emin olamadım. Yanlış bir tahminde bulunduysam kusurma bakmayın.
SağolunSolenopsis fugax olma ihtimali yok.
Cinsleri tetramorium zaten hocam boyutlarının farklı olması türlerinin farklı olmasından dolayı.Elimdeki tetramorium kraliçesi bunun yanında küçük kalıyor solenopsis fugax olma ihtimali varmı İnternette de araştırdım fotoğraflarını ve solenopsis türü çıktı ama tam emin olamadım. Yanlış bir tahminde bulunduysam kusurma bakmayın.