Knk zaten görselde ki canlıya sanctus dememiş olduğu bölgede nadirde olsa sanctus gördüm demiş arkadaş.Görseldeki canlının C.sanctus olduğunu düşünmüyorum. Basitçe Tanaemyrmexten bir Camponotus diyebiliriz.
Ek olarak Sivas'ta kayıtlı Camponotus Aethiops türü var.
Bende zaten görseldeki canlı sanctus dendi demedim. Kendim öyle düşünmediğimi söyledim, arkadaş bilgi olarak verdiği için.Knk zaten görselde ki canlıya sanctus dememiş olduğu bölgede nadirde olsa sanctus gördüm demiş arkadaş.
ben forum üyesi değil miyim? o zaman cevaplayın da öğreneyim, hiç yardımcı olmuyorsunuz kendi kendime türünü öğreniyorum sonra da forumdakiler tarafından kesinleşmedilçe işaretlenemez diyorsun.Fotoğraf/görsel olmadan, cinsi/türü forumdakiler tarafından kesinleşmedikçe çözüm olarak işaretlenemez.
Hiç yardımcı olmuyorsunuz demeden önce dönüp bı attığınız görsele bakmanızı tavsiye ediyorum. Sadece canlının silüeti var görselde ve size yardımcı olmamızı bekliyorsunuz. Sizin neyle hangi görsellerle kesinleştirdiğinizi bilmiyoruz. Bu yüzden eğer şu kararti dışında, kesin tür tespiti yapabileceğimiz görselleriniz varsa bekleriz. Bizde size böylelikle yardımcı olabiliriz.ben forum üyesi değil miyim? o zaman cevaplayın da öğreneyim, hiç yardımcı olmuyorsunuz kendi kendime türünü öğreniyorum sonra da forumdakiler tarafından kesinleşmedilçe işaretlenemez diyorsun.