Türü nedir ?

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Net görseller yükler misiniz? Şuan Tetramorium olduğu kanısındayım.

Son düzenleme:
Çözüm

Yagiz300kocabas

Yumurta
Üye
Yani aile evinde olduğumdan canlı yem eve sokamıyorum (karıncayı zor ikna ettim) balık yemi, kaplumbağa yemi, kuş yemi tohumla beslesem olur mu ? Birde kraliçenin boyutu gözüme küçük geldi ama normal değil mi ?

Atreides

Pupa
Yardımsever
Üye
Yani aile evinde olduğumdan canlı yem eve sokamıyorum (karıncayı zor ikna ettim) balık yemi, kaplumbağa yemi, kuş yemi tohumla beslesem olur mu ? Birde kraliçenin boyutu gözüme küçük geldi ama normal değil mi ?
Canlı yem olmadan maalesef besleyemezsiniz. Ayrıca hasatçı bir tür olmadıkları için söylediğiniz yemleri de yiyemezler. Tetramorium kraliçesi zaten o boyuttadır merak etmeyin :D

ATHENA

Minör
Üye
Dostum tetramoriom lar her türlü abartı olmayan yemeği yer ve yaşar hızlı gelişim istersen canlı yem şart

Yagiz300kocabas

Yumurta
Üye
Anladım zaten çok hızlı bir gelişim istemiyorum. Canlı yemi aile evinde olduğumdan eve sokamıyorum, Yavaş gelişsinler bana yeter.