Sizce erkekmi dişi miCataglyphis cinsi olduğunu düşünüyorum.
Dişi hocam. Prenses ya da kraliçe yani.Sizce erkekmi dişi mi
Zorluğundan pek korkmuyorum açıkçası ama doğaya bu haldeyken salıp onu ölüme terk etmek istemiyorum bakalım nolacakDostum beslemek zor bı türdür bence yaralıysa dahada zor bakarsın doğaya salman iyi olur bence
Ozaman sıcaklık dengesine dikkat etmelisin dostum bunlar sıcağa ve sitrese çok duyarlı. İnşallah yaşatırsın ve 1 can'da olsa hayatını kurtarırsın umarımZorluğundan pek korkmuyorum açıkçası ama doğaya bu haldeyken salıp onu ölüme terk etmek istemiyorum bakalım nolacak
TeşekkürlerDişi hocam. Prenses ya da kraliçe yani.
Umarım yaşar çok dikkatli bakacağımOzaman sıcaklık dengesine dikkat etmelisin dostum bunlar sıcağa ve sitrese çok duyarlı. İnşallah yaşatırsın ve 1 can'da olsa hayatını kurtarırsın umarım
Evet parazitler hareket ettirebilirler dostum olsun sen yinede onu yaşatmaya çalıştın ama parazit varsa hareketlerinden bellidir anormal davranırArkadaşlar kraliçenin abdomenini biraz düzelttim ardından tüpe koymuştum biraz dikkatli inceledigimde ağzında fazladan kucuk 2 ila 4 arası sarı kol benzeri hareket eden yapılar farkettim elime aldığımda içeriye giriyorlardı ve karıncada 5 dk içerisinde öldü hâla hareket ediyor ama ölü gibi bişey sizce parazit ölü bir karıncayı kontrol ediyor olabilir mi
Evet öldü bacakları kapandı sonra tekrar hareket etmeye başladı neyse bakalım doğanın kanunu bu elimizden birşey gelmezEvet parazitler hareket ettirebilirler dostum olsun sen yinede onu yaşatmaya çalıştın ama parazit varsa hareketlerinden bellidir anormal davranır