üzüldüm kraliçe olduğunu düşünüyordum dışarı salıyımda zarar görmesin hayvancağızCataglyphis prensi.
Salsanda ölecek ama yine salman daha iyiüzüldüm kraliçe olduğunu düşünüyordum dışarı salıyımda zarar görmesin hayvancağız
tesekur ederim yardımın için
neden ölecek bu konu hakında beni bilgilendirmisiniz lutfen.Salsanda ölecek ama yine salman daha iyi
Erkekler çiftleştikten sonra ölür, çiftleşmezse de sonu çok farklı olmaz.neden ölecek bu konu hakında beni bilgilendirmisiniz lutfen.
ÜzüldümErkekler çiftleştikten sonra ölür, çiftleşmezse de sonu çok farklı olmaz.
Onların tek işi uçuş yani biyolojik nedeni bilmiyorum var mı ama çiftleştikten sonra ölüyo yuva geri gidemediğinden yada kraliçeyle gezerse üreyemiyeceğinden dolayı olabilirneden ölecek bu konu hakında beni bilgilendirmisiniz lutfen.
Çiftestikten sonra prenslerin cinsel organları patlıyor, sonrasında da ölüyor.Onların tek işi uçuş yani biyolojik nedeni bilmiyorum var mı ama çiftleştikten sonra ölüyo yuva geri gidemediğinden yada kraliçeyle gezerse üreyemiyeceğinden dolayı olabilir