melihgokcen Pupa Üye Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepkime puanı 119 20 Şub 2022 #2 Tapinoma gibi duruyor. Oyla 0 Downvote
PRS.macro Süper Koloni İlklerden Deneyimli Hobici Tespit Uzmanı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 3,508 Çözümler 425 Tepkime puanı 4,464 20 Şub 2022 #3 Cinsinin Nylanderia olduğunu düşünüyorum. Abdomen boğumlarının belirgin oluşu, thorax yapısından dolayı vs... Lasius diyeceklere şimdiden sesleneyim, değil. Birkaç görsel atıyorum, karşılaştırın. Boyunu da karşılaştırın. 4-5 mm civarındaysa, büyük ihtimal Nylanderia(black crazy ant) idir. Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 20 Şub 2022 melihgokcen' Alıntı: Tapinoma gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Evet bu da mantıklı Oyla 1 Downvote
Cinsinin Nylanderia olduğunu düşünüyorum. Abdomen boğumlarının belirgin oluşu, thorax yapısından dolayı vs... Lasius diyeceklere şimdiden sesleneyim, değil. Birkaç görsel atıyorum, karşılaştırın. Boyunu da karşılaştırın. 4-5 mm civarındaysa, büyük ihtimal Nylanderia(black crazy ant) idir. Gönderi otomatik olarak birleştirildi: 20 Şub 2022 melihgokcen' Alıntı: Tapinoma gibi duruyor. Genişletmek için tıkla ... Evet bu da mantıklı