Bu tür bildigim kadarıyla kendi yuva içinde ciflesip koloniye dahil oluyormuş peki ben bu türün kralicesini nasıl bulabilirimTapinoma cinsi.
Yardım diye açtığım konuda bahsettim saksının içinden aldımKoloniyi mı patlattınız?
Saksı sürekli su basiyordu bende hepsini bir kovaya döküp kovanın icinede 3 tane test tüpü koydum ışık yardımıyla hepsi tüpün içine geçtiler ama bir sorun var kraliçesi yok bu türde uçuş yapmiyormus nasıl kraliçe ekliyebilirim yardım edermisinizYardım diye açtığım konuda bahsettim saksının içinden aldım
Kraliçesini almadıysanız koloninin devamlılığı olmaz zaten.Saksı sürekli su basiyordu bende hepsini bir kovaya döküp kovanın icinede 3 tane test tüpü koydum ışık yardımıyla hepsi tüpün içine geçtiler ama bir sorun var kraliçesi yok bu türde uçuş yapmiyormus nasıl kraliçe ekliyebilirim yardım edermisiniz
Çok kalabaliklar hepsi iç ilçeler görmemişte olabilirim ama bu tür zaten dışardan gelen kraliçeyi kabul etmiyormu neden devamlılığı bitsinki zaten koloni kendi içinde uçuş yapıp çoğalıyorlar belki olur denemek istiyorumKraliçe belki tüptedir. Fark etmemiş olabilir misiniz? Eğer yoksa arkadaşın dediği gibi devamlılığı olmaz zaten
Prens ve prenses yoksa kendi içinde çiftleşemez.Çok kalabaliklar hepsi iç ilçeler görmemişte olabilirim ama bu tür zaten dışardan gelen kraliçeyi kabul etmiyormu neden devamlılığı bitsinki zaten koloni kendi içinde uçuş yapıp çoğalıyorlar belki olur denemek istiyorum
evet haklısınız onu biliyorum benim onu deme amacım bu türün kraliceleri bazen yuva agzında gorunuyorlar onları alıp bu tuplerin icine atıcam kabul ederlerse kolonı yasamına devam edicek tahmınımcede bu olucak ama bu aralar bulundugum bolgede baya bi yagmur yagısı var ondan oturu kralıce bulamıyorumPrens ve prenses yoksa kendi içinde çiftleşemez.
Hayır öyle bir şey yok. Normal uçuşlarını gerçekleştirip çiftleşiyorlar. Ensest bir cins değil.Bu tür bildigim kadarıyla kendi yuva içinde ciflesip koloniye dahil oluyormuş peki ben bu türün kralicesini nasıl bulabilirim
Dikkatlice bakın ve öyle tekrar konuya yazın. Kraliçeninde içinde olduğunu düşünüyorum. Eğer olmadığına kanaat getirirseniz, o zaman saksıyı tekrardan dikkatlice inceleyiniz.Saksı sürekli su basiyordu bende hepsini bir kovaya döküp kovanın icinede 3 tane test tüpü koydum ışık yardımıyla hepsi tüpün içine geçtiler ama bir sorun var kraliçesi yok bu türde uçuş yapmiyormus nasıl kraliçe ekliyebilirim yardım edermisiniz
Tamamdır bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Hayır öyle bir şey yok. Normal uçuşlarını gerçekleştirip çiftleşiyorlar. Ensest bir cins değil.
Dikkatlice bakın ve öyle tekrar konuya yazın. Kraliçeninde içinde olduğunu düşünüyorum. Eğer olmadığına kanaat getirirseniz, o zaman saksıyı tekrardan dikkatlice inceleyiniz.