Saygı değer arkadaşlar. Bugün bu karıncayı buldum. Crematogaster olduğunu düşünüyorum ama kraliçe mi bilemedim bu kadar küçük mü oluyorlardı?
Multiqueen denemesi yapiyorum. Kolaniyi bulmaya çalışıcağım. Bu türle ilk kez karşılaşıyorum elinizde başka bilgiler var mı detaylı şekilde anlatır mısınız? Forumda bakım rehberini bulabilir miyim acaba?Carebara Oertzeni bugün 3 farklı kişi buldu, bakımı ve işçi alması zordur. Olabildiğince küçük boyutta tüp kullanın. Maalesef nadir bir karınca olması nedeniyle internette bakım bilgileri bulunmaktadır. Mümkünatı varsa işçi eklemesi deneyebilirsiniz. Sarı küçük işçileri var aynı S.fugax gibi fakat daha küçük hali…
Yuvayı bulabilirseniz pratansise işçi, asker, prens ve prenses yollarsanız fotoğrafını çekecektir. İnternette doğru düzgün fotoğrafı bulunmamaktadır.
Büyük ihtimalle tahmininizde haklısınızCarebara oertzeni'ye benzettim ben. Diğer tecrübeli arkadaşlarda fikir belirtirse ortak bi' sonuca varalım.
Carebara Oertzeni bugün 3 farklı kişi buldu, bakımı ve işçi alması zordur. Olabildiğince küçük boyutta tüp kullanın. Maalesef nadir bir karınca olması nedeniyle internette bakım bilgileri bulunmaktadır. Mümkünatı varsa işçi eklemesi deneyebilirsiniz. Sarı küçük işçileri var aynı S.fugax gibi fakat daha küçük hali…
Yuvayı bulabilirseniz pratansise işçi, asker, prens ve prenses yollarsanız fotoğrafını çekecektir. İnternette doğru düzgün fotoğrafı bulunmamaktadır.
İşçileri neye benzemekte bir örnek olursa araştıracağım.Carebara Oertzeni bugün 3 farklı kişi buldu, bakımı ve işçi alması zordur. Olabildiğince küçük boyutta tüp kullanın. Maalesef nadir bir karınca olması nedeniyle internette bakım bilgileri bulunmaktadır. Mümkünatı varsa işçi eklemesi deneyebilirsiniz. Sarı küçük işçileri var aynı S.fugax gibi fakat daha küçük hali…
Bu pheidoleİşçileri neye benzemekte bir örnek olursa araştıracağım.
Bu bırakdığım dosyadaki karınca türü mü?