Trichomyrmex ya da solenopsis olabilir emin değilim.
sağolTrichomyrmex ya da solenopsis olabilir emin değilim.
Tecrübeli arkadaşlar yazarsa daha iyi olur.
peki bu karıncaya yumurtlayana kadar yem vermeli miyimSolenopsis ama yine de daha yakın görseller eklersen iyi olur
ve yem olarak ne vereyimSolenopsis ama yine de daha yakın görseller eklersen iyi olur
gerek yok ilk işçi çıkana dekve yem olarak ne
Seninle aynı gün bulmuşum bende sanırım solenopsis fugax türü oldukça küçük bir tür işçileri aşırı küçük. İlk işçisi çıkana kadar beslemene gerek yok ben 2 günde 2 kere transfer yaptığım için fazla strese soktum o yüzden kürdan ucuyla şekerli su verdim sadece. 3 gündür ellemiyorum yarın kontrol edicem durumunu. Kasım sonunda kış uykusuna yatıyor yüksek ihtimalle de ilk bahara kadar yumurta vermeyecek. Sabırlı olmanı öneriyorum. Tür hakkında daha fazla bilgi ararsan forumda Solenopsis Fugax rehberi var ordan ulaşabilirsin. İyi forumlar dilerim.Bu hangi tür bilen var mı? 21 Ekimde Diyarbakırda buldum yavaş ve küçük bir tür.
Ekli dosyayı görüntüle 32143Ekli dosyayı görüntüle 32144Ekli dosyayı görüntüle 32145Ekli dosyayı görüntüle 32146
Ama yinede daha iyi bir sonuç için karıncanın yandan da fotoğrafını atabilir misin. Çok yüksek ihtimalle zaten solenopsis diye düşünüyorum.Bu hangi tür bilen var mı? 21 Ekimde Diyarbakırda buldum yavaş ve küçük bir tür.
Ekli dosyayı görüntüle 32143Ekli dosyayı görüntüle 32144Ekli dosyayı görüntüle 32145Ekli dosyayı görüntüle 32146