Türü camponotus hiçbir canlı yemin yok ise haşlanmış yumurta beyazı verebilirsin ya da ilaçlama yapılmayan (köy gibi) bir yerde yaşıyorsan dışarıdan böcek alıp dondurucuda 1 saat beklettikten sonra verebilirsin.Dondurucuda bekletme amacımız bakteri gibi canlıların ölmesi.Türü Nedir detaylı bilgi verirseniz sevinirim un kurdumda yok yerine ne önerirsiniz
Türü camponotus hiçbir canlı yemin yok ise haşlanmış yumurta beyazı verebilirsin ya da ilaçlama yapılmayan (köy gibi) bir yerde yaşıyorsan dışarıdan böcek alıp dondurucuda 1 saat beklettikten sonra verebilirsin.Dondurucuda bekletme amacımız bakteri gibi canlıların ölmesi.Türü Nedir detaylı bilgi verirseniz sevinirim un kurdumda yok yerine ne önerirsiniz
Soldaki camponotus işçisi, sağdaki de camponotus kraliçesi. Bu fotoğraflardan türü belirlenemez. Bu cinsi beslemeye devam etmek için canlı yem şart.Türü Nedir detaylı bilgi verirseniz sevinirim un kurdumda yok yerine ne önerirsiniz
Dondurucuda öldürüp verebilirsiniz ama parazit riski var. Şuan için yapabileceğiniz en iyi şey bir güzel besleyip kış uykusuna yatırmak.Koloni elime yeni ulaştı içinde 1 adet işçi ve kraliçe var yumurtası yok işçilerde bakamamaktan ölmuş nasıl geliştire bilirim koloniye dışarıdan canlı çekirge gibi canlılar versem olur mu Nevşehir/Merkezde yaşıyorum yılda 1-2 kere ilaçlama yapılıyor
Kış uykusuna ne kadar yatırmalıyımDondurucuda öldürüp verebilirsiniz ama parazit riski var. Şuan için yapabileceğiniz en iyi şey bir güzel besleyip kış uykusuna yatırmak.
Koloni elime yeni ulaştı içinde 1 adet işçi ve kraliçe var yumurtası yok işçilerde bakamamaktan ölmuş nasıl geliştire bilirim koloniye dışarıdan çekirge gibi canlılar versem olur mu Nevşehir/Merkezde yaşıyorum yılda 1-2 kere ilaçlama yapılıyor
Bütün kış dinlendirebilirsiniz.(3 ay)Kış uykusuna ne kadar yatırmalıyım
Bir arkadaşımdan aldım bakamamış bende kurtara bilirsem diye aldım son bir kaç haftadır hiç kayıp vermemiş şekerli su felan verdimKoloni patlatılmış olabilir mi? Nereden aldınız?
Şekerli su verdiysen ve içtilerse sıkıntı yok.Bir arkadaşımdan aldım bakamamış bende kurtara bilirsem diye aldım son bir kaç haftadır hiç kayıp vermemiş şekerli su felan verdim