Türü Nedir ?

Steel5038

Yumurta
Üye
Türü Nedir detaylı bilgi verirseniz sevinirim un kurdumda yok yerine ne önerirsiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    15.9 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    137 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Çözüm
Türü Nedir detaylı bilgi verirseniz sevinirim un kurdumda yok yerine ne önerirsiniz
Türü camponotus hiçbir canlı yemin yok ise haşlanmış yumurta beyazı verebilirsin ya da ilaçlama yapılmayan (köy gibi) bir yerde yaşıyorsan dışarıdan böcek alıp dondurucuda 1 saat beklettikten sonra verebilirsin.Dondurucuda bekletme amacımız bakteri gibi canlıların ölmesi.

Böcek_

Larva
Üye
Türü camponotus hiçbir canlı yemin yok ise haşlanmış yumurta beyazı verebilirsin ya da ilaçlama yapılmayan (köy gibi) bir yerde yaşıyorsan dışarıdan böcek alıp dondurucuda 1 saat beklettikten sonra verebilirsin.Dondurucuda bekletme amacımız bakteri gibi canlıların ölmesi.

Çözüm

Steel5038

Yumurta
Üye
Koloni elime yeni ulaştı içinde 1 adet işçi ve kraliçe var yumurtası yok işçilerde bakamamaktan ölmuş nasıl geliştire bilirim koloniye dışarıdan çekirge gibi canlılar versem olur mu Nevşehir/Merkezde yaşıyorum yılda 1-2 kere ilaçlama yapılıyor

ömerr

Nanitik
Üye
Koloni elime yeni ulaştı içinde 1 adet işçi ve kraliçe var yumurtası yok işçilerde bakamamaktan ölmuş nasıl geliştire bilirim koloniye dışarıdan canlı çekirge gibi canlılar versem olur mu Nevşehir/Merkezde yaşıyorum yılda 1-2 kere ilaçlama yapılıyor
Dondurucuda öldürüp verebilirsiniz ama parazit riski var. Şuan için yapabileceğiniz en iyi şey bir güzel besleyip kış uykusuna yatırmak.

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Koloni patlatılmış olabilir mi? Nereden aldınız?
Koloni elime yeni ulaştı içinde 1 adet işçi ve kraliçe var yumurtası yok işçilerde bakamamaktan ölmuş nasıl geliştire bilirim koloniye dışarıdan çekirge gibi canlılar versem olur mu Nevşehir/Merkezde yaşıyorum yılda 1-2 kere ilaçlama yapılıyor

Böcek_

Larva
Üye
Bir arkadaşımdan aldım bakamamış bende kurtara bilirsem diye aldım son bir kaç haftadır hiç kayıp vermemiş şekerli su felan verdim
Şekerli su verdiysen ve içtilerse sıkıntı yok.
Canlı yemin yok ise ve almak istiyorsan ankara canlı yemden alabilirsin un kurdu ve dubia öneririm.
Şu an koloni streste olabilir o yüzden sadece besleme yapacağın zaman coverı aç.

Steel5038

Yumurta
Üye
Evet şekerli suyu içtiler besleme alanlarını çıkardım tüpe geçirdim tüpleri zaten çok büyük Herkese yardımları için teşekkürler