Toprak setupa direk torf mu koyuyoruz yoksaMyrmecina graminicola kraliçesi/prensesi ben de 1 hafta önce bulmuştum. Bakımı biraz zahmetli toprak setup yapman ve springtaillarla semi-claustral besleme yapman gerekiyor.
Ben ikinci dediğiniz gibi yaptım fakat öyle yapınca küflenme kaçınılmaz. Springtaillerle besleniyorlar öldürüp verebilirsin, setupın içine de atmanda fayda var temiz kalması için.Toprak setupa direk torf mu koyuyoruz yoksa
Suyu tutan pamuğun üzerine mi torf koyuyoruz birde springtaillar ile mi besleniyorlar
Springtail ana öğünleri değil.Springtailin ordaki asıl amacı küfü temizlemek zaten.Springtailler canlı konulmalı bence kendileri avlayabilir.Ben ikinci dediğiniz gibi yaptım fakat öyle yapınca küflenme kaçınılmaz. Springtaillerle besleniyorlar öldürüp verebilirsin, setupın içine de atmanda fayda var temiz kalması için.
Normal tüp setupı yap.Sonra nemli pamuğun olduğu bölgeye torf koy sonra araya şişe kapağı olarak kullanılan mantarlardan koyup ortasına delik aç sonra kuru torf koyToprak setupa direk torf mu koyuyoruz yoksa
Suyu tutan pamuğun üzerine mi torf koyuyoruz birde springtaillar ile mi besleniyorlar