Türü nedir?
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Alt dalı tahminen nedir bütün vudut siyah bacaları kırmızıya yakın bir renkCinsi Camponotus
Alt dalı nedir tahminFormica cinsi.
Şimdi bunun türü formicami componotusmu tam bilgi alabilirmiyim ve alt dalinida tahminizi alabilirmiyimFormica cinsi.
galiba formicaŞimdi bunun türü formicami componotusmu tam bilgi alabilirmiyim ve alt dalinida tahminizi alabilirmiyim
Formica gagates ya da Formica lemani. Ben daha çok Formica gagates olduğunu düşünüyorum ama karıncanızın bacağı turuncumsu görünüyor. O yüzden sizden daha iyi bir ışık altında, daha net bir fotoğraf rica edeceğim.Türü nedir?
Bacaklarının kırmızıya yakın olduğunu söylemişsiniz yeni gördüm. Yine de fotoğraf çekerseniz doğrulamak için daha iyi olur.Alt dalı tahminen nedir bütün vudut siyah bacaları kırmızıya yakın bir renk
Cekebilecegim en iyi fotoğraflar onlar daha iyisini nasıl cekebilirim örnek verebilirim siniz ve bu tür kaç günce işçi çıkarBacaklarının kırmızıya yakın olduğunu söylemişsiniz yeni gördüm. Yine de fotoğraf çekerseniz doğrulamak için daha iyi olur.
Tüpün ağzını açın, kamerayı oraya dayayın. Zoom yapın, flaşı açın. Oradan çekebildiğiniz açıları çekin. Sonra tüpün dışında kameranın en yakın netlediği yere kadar yaklaşın, zoom yapıp çekin.Cekebilecegim en iyi fotoğraflar onlar daha iyisini nasıl cekebilirim örnek verebilirim siniz ve bu tür kaç günce işçi çıkar
Tm tesekkurler fotoğrafları da çekmeyi deniyecegim bilgi için tesekkurlerTüpün ağzını açın, kamerayı oraya dayayın. Zoom yapın, flaşı açın. Oradan çekebildiğiniz açıları çekin. Sonra tüpün dışında kameranın en yakın netlediği yere kadar yaklaşın, zoom yapıp çekin.
İşçilerle ilgili net bir şey söyleyemem şu an. Düzgün bakılırsa ortalama 1.5-2 ay içerisinde işçi alabilirsiniz.