Türü nedir ?

Antquenn

Larva
Üye
Merhabalar bu kraliçeleri 1 hafta önce buldum normalde 7 taneydi fakat 4 tanesi ne kanat döktü ne de tüpün nemli tarafına geçtiler bende ayrı bir bölmeye aldım 3-4 gün orada bekletip dışarıya salacagim . Zaten sorumu anlamissinizdir türü tam olarak ne , birde yumurtaları küre şeklinde bayağı garip geldi.

IMG_20230801_140637.jpg
IMG_20230801_140632.jpg

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Tetramorium veya pheidole olabilir bence

Antquenn

Larva
Üye
Tetra olduğunu düşünüyorum ve çok fazla tetra cinsi var kesin bisey demek yanlış olur ( tür ve cinsi karıştırdıysam affola)
Vallahi tetra prensleri pheidole prenslerine oranla bayağı büyük bunların prensleri küçüktü onun için pheidole olabilir birde multiquenn denemesi 1.5 haftadır başarılı oysaki tetralarda büyük oranda ölümle sonuçlanan bir deneme söz konusu olurdu

karıncabuldum

Pupa
Üye
Vallahi tetra prensleri pheidole prenslerine oranla bayağı büyük bunların prensleri küçüktü onun için pheidole olabilir birde multiquenn denemesi 1.5 haftadır başarılı oysaki tetralarda büyük oranda ölümle sonuçlanan bir deneme söz konusu olurdu
Haklısınız kamera yakinligindan emin olamadım multiquenn hakkında doğru diyorsunuz sadece kamera açısından yanlış dedim

Adamınbiri

Larva
Üye
Benim 3 lü multiqueen phediole kolonimde işçiler çıkmaya başladıktan sonra baskın kraliçeyi seçip diğer ikisini öldürmüşlerdi