Türü nedir?

Yigit291

Yumurta
Üye
Camponotus ama türü nedir? Sanctus olduğunu düşünüyorum bir de tüp içinde transfer yaparken normalde ıslaklık nem yoktu. Bir gün sonra tüp içinde cam üstünde ıslaklıklar oldu. Boncuk boncuk bir kaç tane su damlası var, sıkıntı yaratır mı?

IMG_5358.jpeg

Bir de bu hangi messor türü?
IMG_5360.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emir123

Media
Üye
Messorun türünü bilemezsin mikroskop olmadan, Camponotus Oasium olduğunu düşünüyorum fakat bilemeyiz makro çekim olmadan

Yigit291

Yumurta
Üye
Tüpün içinde böyle su damlalaeı var da sıkımtı yaratır mı transfer ederken yoktu sonradan olmuş bi sıkıntı olur mu ne kadar gözüküyor fotoğrafta bilmiyoeum ama IMG_5364.jpeg

Emir123

Media
Üye
Beninkilerde yapıyor arada nedenini bilmiyorum, şahsen abdomendeki fazla şekerli suyu bıraktıklarını düşünüyorum stres olunca

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Camponotus ama türü nedir? Sanctus olduğunu düşünüyorum bir de tüp içinde transfer yaparken normalde ıslaklık nem yoktu. Bir gün sonra tüp içinde cam üstünde ıslaklıklar oldu. Boncuk boncuk bir kaç tane su damlası var, sıkıntı yaratır mı?

Ekli dosyayı görüntüle 28895

Bir de bu hangi messor türü?
Ekli dosyayı görüntüle 28896
Havalandırmayı iyi yapın Camponotus kraliçeniz yüksek nemde yumurtlamayı kesebilir. Tür bilgisi istemeden önce bu konuyu okumanızda fayda var.

Yigit291

Yumurta
Üye
Havalandırmayı iyi yapın Camponotus kraliçeniz yüksek nemde yumurtlamayı kesebilir. Tür bilgisi istemeden önce bu konuyu okumanızda fayda var.
Tamamdır dikkat edeceğim teşekkürler