TeşekkürlerMessorun türünü bilemezsin mikroskop olmadan, Camponotus Oasium olduğunu düşünüyorum fakat bilemeyiz makro çekim olmadan
Tamamdır bi sıkıntı yaratır mı temizlemem gerekir miBeninkilerde yapıyor arada nedenini bilmiyorum, şahsen abdomendeki fazla şekerli suyu bıraktıklarını düşünüyorum stres olunca
Benimkiler kendi temizliyorTamamdır bi sıkıntı yaratır mı temizlemem gerekir mi
Tamamdır teşekkürlerBenimkiler kendi temizliyor
Havalandırmayı iyi yapın Camponotus kraliçeniz yüksek nemde yumurtlamayı kesebilir. Tür bilgisi istemeden önce bu konuyu okumanızda fayda var.Camponotus ama türü nedir? Sanctus olduğunu düşünüyorum bir de tüp içinde transfer yaparken normalde ıslaklık nem yoktu. Bir gün sonra tüp içinde cam üstünde ıslaklıklar oldu. Boncuk boncuk bir kaç tane su damlası var, sıkıntı yaratır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 28895
Bir de bu hangi messor türü?
Ekli dosyayı görüntüle 28896
Tamamdır dikkat edeceğim teşekkürlerHavalandırmayı iyi yapın Camponotus kraliçeniz yüksek nemde yumurtlamayı kesebilir. Tür bilgisi istemeden önce bu konuyu okumanızda fayda var.
Cins/Tür Bilgisi İstemeden Önce Bu Konuya Bakın!
Bunları Yapın: 1) Bulduğunuz kraliçeye dair birden fazla fotoğraf ekleyin. 2) Fotoğrafları elinizden geldiğince net çekmeye çalışın. 3) Canlının boy bilgisini ölçü birimleri cinsinden verin. 4) Canlının bulunduğu bölgeyi söyleyin. 5) Konuyu elinizden geldiğince kısa ve net tutun. 6)...karincaciftligim.com