hocam çok bildiğimden değil ama bir sorum var tetramorium olma olasılığı nedir. lasiusa göre fazla küçük gibi. sadece sormak istedim.Lasius sp. Ayırma Multi olmuşlar yumurta var
Tetraların abdomeni daha uzak oluyor şu şekildehocam çok bildiğimden değil ama bir sorum var tetramorium olma olasılığı nedir. lasiusa göre fazla küçük gibi. sadece sormak istedim.
evet şimdi farkı anlayabildim teşekkürler.Tetraların abdomeni daha uzak oluyor şu şekilde
![]()
Çok teşekkürlerLasius sp. Ayırma Multi olmuşlar yumurta var
0. Tetramorium da post petiole var.hocam çok bildiğimden değil ama bir sorum var tetramorium olma olasılığı nedir. lasiusa göre fazla küçük gibi. sadece sormak istedim.
hocam yakın çekim lazım bu çektiğiniz fotoğraflar çok uzak. telefonunuzda makro çekim varsa onunşa çekin yada yakından çekim yapın.
evet benim fikrimcede öyleHala Tapinoma cisnine ait olduklarını düşünüyorum.
bu yakınlık yeterli cins için. Barkının dediği gibi tapinoma imiş cinsi. tür tespiti istiyorsanız Makrosu olan bir telefon gerek yada internetten Macro lens alabilirsiniz.En fazla bu kadar çekebiliyorum
Tamamdır teşekkür ederim herkese peki bu cins için bakımı nasıl kolay mıdırbu yakınlık yeterli cins için. Barkının dediği gibi tapinoma imiş cinsi. tür tespiti istiyorsanız Makrosu olan bir telefon gerek yada internetten Macro lens alabilirsiniz.
Birazdan daha net fotoğraflar atmaya çalışacağımbu yakınlık yeterli cins için. Barkının dediği gibi tapinoma imiş cinsi. tür tespiti istiyorsanız Makrosu olan bir telefon gerek yada internetten Macro lens alabilirsiniz.