hocam telefonunuz da makro çekim varsa onunla çekim yapın lütfen. bu fotoğraflardan çok zor tür ayırt etmek. bu mesafeden sadece bu işin uzmanı anlar.Cinsi camponotus olduğunu tahmin ettiğim bu kraliçenin türü hakkinda bilgisi ya da tahmini olan var mıdır? Boyu 1.3Cm. Antalya'da buldum.Ekli dosyayı görüntüle 28000Ekli dosyayı görüntüle 28001Ekli dosyayı görüntüle 28002
Macroyla biraz daha iyi çektim sizce simdi nedir türühocam telefonunuz da makro çekim varsa onunla çekim yapın lütfen. bu fotoğraflardan çok zor tür ayırt etmek. bu mesafeden sadece bu işin uzmanı anlar.
Yeni fotoğraflar attım bu görsellerden yola çıkarak nedir türü sizceBu görsellerden ve kraliçeden tür tahmini vermek sağlıklı olmaz. Cinsinin Camponotus olduğunu, alt cinsinin de Tanaemyrmex olduğunu bilmeniz yeterli şu an.
Teşekkür ederim Peki bunda ilk işçi çıkana kadar besleme yapılması gerekiyor mu bilginiz var mı?Çekilen bu fotoğraflar tür tespiti yapılamaz. Makro çekim değil yakın çekim olmuş. @hasany 'nın dediği gibi alt cinsinin Tanaemyrmex olduğunu bilmeniz yeterli.
GerekmiyorTeşekkür ederim Peki bunda ilk işçi çıkana kadar besleme yapılması gerekiyor mu bilginiz var mı?