Bir tanesini salıcam o zaman teşekkür ederimPheidole sp.
Multi deneyebilirsiniz ama genellikle olumsuz sonuçlanır isteğe bağlı olarak kraliçelere göre değişir ama denemeseniz iki kraliçenin de sağlığı daha garanti olur
Peki ne ile beslenir zorluk seviyesi nedirPheidole sp.
Multi deneyebilirsiniz ama genellikle olumsuz sonuçlanır isteğe bağlı olarak kraliçelere göre değişir ama denemeseniz iki kraliçenin de sağlığı daha garanti olur
fazla bi zorluğu yok sadece boyut olarak küçüktürler ve aç kaldıklarında kaçmaya çok çabuk yönelirler çok küçük yerlerden geçebilirler o yüzden önlem alın kaçak verebilirsiniz yemek olarakta klasik un kurdu ve şekerli su ile besleyebilirsiniz ve tohumlada ilgileniyolar incelemeniz için rehber konu bırakıyorumPeki ne ile beslenir zorluk seviyesi nedir
Boyutları aynı ama ölme riskini almak istemedim onlarda bi can sonuçta saldımfazla bi zorluğu yok sadece boyut olarak küçüktürler ve aç kaldıklarında kaçmaya çok çabuk yönelirler çok küçük yerlerden geçebilirler o yüzden önlem alın kaçak verebilirsiniz yemek olarakta klasik un kurdu ve şekerli su ile besleyebilirsiniz ve tohumlada ilgileniyolar incelemeniz için rehber konu bırakıyorum
bu arada bence salmayın multi deneyin eğer aynı tür ise başarılı olma ihtimali artar boyutları aynı mı ?Pheidole Pallidula Bakım Rehberi
Pheidole Pallidula Subfamily: Myrmicinae Tribe: Attini Bölge: Güney Avrupa, Batı Asya ve Kuzey Afrika' da. Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 30.000+ Olumlu Olumlu Olumsuz Mayıs - Eylül 4 Ay * Claustral nedir? :İlk işçi...karincaciftligim.com
tamamdırBoyutları aynı ama ölme riskini almak istemedim onlarda bi can sonuçta saldım