peki parazitik midir dün buldum ve 4 adet yumurtası var şuan bilen biri yazabilirse sevinirim.lasius sp.
O kısmını ben de bilmiyorum bilgili biri söylese daha iyi olur.peki parazitik midir dün buldum ve 4 adet yumurtası var şuan bilen biri yazabilirse sevinirim.
Hayır değilpeki parazitik midir dün buldum ve 4 adet yumurtası var şuan bilen biri yazabilirse sevinirim.
Nasıl anlaşılıyor peki söyleyebilir misiniz bende de bir tane lasius var ona göre işçi eklerimHayır değil
Görsellerini inceleyin Google'dan. Parazitiklerin kafa yapısı daha köşeli oluyor, petioleleri baya belirgin görünüyor. Abdomenleri de diğer türlere göre daha küçük genelde.Nasıl anlaşılıyor peki söyleyebilir misiniz bende de bir tane lasius var ona göre işçi eklerim
tamamdır teşekkürlerGörsellerini inceleyin Google'dan. Parazitiklerin kafa yapısı daha köşeli oluyor, petioleleri baya belirgin görünüyor. Abdomenleri de diğer türlere göre daha küçük genelde.
Parazitik:
![]()
Parazitik değil:
![]()
çok teşekkürler bilgilendirme içinGörsellerini inceleyin Google'dan. Parazitiklerin kafa yapısı daha köşeli oluyor, petioleleri baya belirgin görünüyor. Abdomenleri de diğer türlere göre daha küçük genelde.
Parazitik:
![]()
Parazitik değil:
![]()
Parazitik kraliçeler tek başına yumurtlayamazpeki parazitik midir dün buldum ve 4 adet yumurtası var şuan bilen biri yazabilirse sevinirim.