Hakkında bilmem gerekenleri de yazarmısınızLasius sp.
Bir de sürekli kapak ve su kısmındaki pamuklara bu şekilde saldırıp bırakıyor normal bir davranış mı? İlk kez kraliçe bakıyorum bu yüzden biraz bilgisizimBurada bilgiler mevcut
Lasius Niger Bakım Rehberi
Lasius Niger Subfamily: Formicinae Tribe: Lasiini Bölge : Avrasya'da İskoçya ve güney Fennoscandia'dan güneye Fas, Cezayir ve açık deniz Atlantik Adalarına, doğuya Lübnan, Afganistan ve Himalaya platosundan orta Çin ve Formosa'ya, daha sonra kuzeyden kuzey Rusya'ya, güney Yakutsk ve...karincaciftligim.com
Tamamdır tesekkürlerEvet normaldir, alışma sürecinde yaşanan şeyler endişelenecek bir durum yok.
Bu gün sabah kontrolü için baktığımda yumurtlarken denk geldim, tahmini olarak ilk işçi ne zaman çıkarEvet normaldir, alışma sürecinde yaşanan şeyler endişelenecek bir durum yok.
1 aya çıkar. nasıl bi yerde buldun? ben 3 gündür lasius arıyorum bulamıyorumBu gün sabah kontrolü için baktığımda yumurtlarken denk geldim, tahmini olarak ilk işçi ne zaman çıkar
Şans eseri yürürken bina kaldırımında denk geldim1 aya çıkar. nasıl bi yerde buldun? ben 3 gündür lasius arıyorum bulamıyorum
Dostum bu bir kraliçe miEvet normaldir, alışma sürecinde yaşanan şeyler endişelenecek bir durum yok.
Tamamdır sagolHayır değil. Yerde yaşayan bir arı türü Mutillid, inek öldüren diye de geçer sokarsa acısını siz düşünün.
Dostum bir de saldırıya uğramış bir koloni buldum biri yuvayı açmış galiba arta kalanları aldım çünkü sağanak yağmur başlamıştı ama ölü karınca sayısı fazlaydı ve içinde kraliçe de vardı gibi şimdi içinde iki tane büyük karınca var Major mu kraliçe mi anlayamadım bir de kraliçe değillerse karıncalar yaşar mıHayır değil. Yerde yaşayan bir arı türü Mutillid, inek öldüren diye de geçer sokarsa acısını siz düşünün.
Yuvaları çamur yığını olmuş ve kraliçeleri ölmüş o zaman çünkü en büyük abdomeni olan karınca ölüydü, eğer kraliçe yoksa pupaları lasius niger e koysam sorun olur mu?Orada kraliçe yok malesef aldığınız yere geri bırakın lütfen. Daha net fotoğraflar paylaşırmısınız.