Cinsi camponotus
Sanctus istiyorsan denizli ve izmir de yoğunlulu bulunuyorlarŞu an sanctus uçuşları var nerede bulundu?
Kendim burdayim zaten ucuş olacskdi toplandilar yagmur oldu o günden beri yok benim burda Torbalıda ondan soruyorum su an nerdeyse oraya giderim hemenSanctus istiyorsan denizli ve izmir de yoğunlulu bulunuyorlar
ben de torbalıdayım sürekli camponotus uçuşu olan bir yer var istersen yerini söylebilirimKendim burdayim zaten ucuş olacskdi toplandilar yagmur oldu o günden beri yok benim burda Torbalıda ondan soruyorum su an nerdeyse oraya giderim hemen
Kanka cok iyi olur bügün bakmaya cikicam az sonraben de torbalıdayım sürekli camponotus uçuşu olan bir yer var istersen yerini söylebilirim
Bende bicok bulan gördüm cikiyorum simdi 😁Acele etseniz iyi olur bugün geniş çaplı bir camponotus uçuşu oluyor 2 3 arkadaşım bugün buldular
Daha fazla öglen mi buluyorsunuz? Malatyada hep aksam bulunuyorduAcele etseniz iyi olur bugün geniş çaplı bir camponotus uçuşu oluyor 2 3 arkadaşım bugün buldular
Bende Dikilideyim burda daha yeni bir sanctus kraliçesi buldumDaha fazla öglen mi buluyorsunuz? Malatyada hep aksam bulunuyordu
Bana 2 sat ama sizde hava nasil/dıBende Dikilideyim burda daha yeni bir sanctus kraliçesi buldum
18c ve denizden baya uzakta buldum aslında 1 saat önce falan buldumBana 2 sat ama sizde hava nasil/dı
Sanctusmuydu?18c ve denizden baya uzakta buldum aslında 1 saat önce falan buldum
Evet ama fellah olma ihtimali nedir bilemiyorum 2 hafta önceye kadar hobiciliği bırakmıştım ama sonra bir avuç dolusu sanctus gördüm yolda yürürken kolayca 7-8 tane alabilirdim ama test tüpüm az kalmıştı ve bu forma girmeyi düşünmüyodum eğer bilseydim hepsini toplayıp sizlere dağıtmak isterdim şimdi tekrar başladım ve bu gün bulduğumla beraber 2 tane var şimdide tek tük bulunabiliyolarSanctusmuydu?
Ve buralar çok yokuş bulduğum bölgeden rahatca denizi görebilirsinSanctusmuydu?
Buldugun yerin cordinatlari atabilirmisinEvet ama fellah olma ihtimali nedir bilemiyorum 2 hafta önceye kadar hobiciliği bırakmıştım ama sonra bir avuç dolusu sanctus gördüm yolda yürürken kolayca 7-8 tane alabilirdim ama test tüpüm az kalmıştı ve bu forma girmeyi düşünmüyodum eğer bilseydim hepsini toplayıp sizlere dağıtmak isterdim şimdi tekrar başladım ve bu gün bulduğumla beraber 2 tane var şimdide tek tük bulunabiliyolar
Torbalıyla Dikili çok zıt yerlerde biz en kuzeydeyiz en hızlı şekilde gelmen bile 3 saat falan sürer bi ara depremzede olan akrabaları görmeye gitmişdim ordan biliyorum ve bende malatyadan deprem olmadan 4 ay önce Dikili'ye gelmişdimBuldugun yerin cordinatlari atabilirmisin