Türü nedir?

FerhatDumann

Larva
Üye
Üç adet kraliçe buldum.

IMG_20230511_190549.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Acele etseniz iyi olur bugün geniş çaplı bir camponotus uçuşu oluyor 2 3 arkadaşım bugün buldular

HadeS

Yumurta
Üye
Evet ama fellah olma ihtimali nedir bilemiyorum 2 hafta önceye kadar hobiciliği bırakmıştım ama sonra bir avuç dolusu sanctus gördüm yolda yürürken kolayca 7-8 tane alabilirdim ama test tüpüm az kalmıştı ve bu forma girmeyi düşünmüyodum eğer bilseydim hepsini toplayıp sizlere dağıtmak isterdim şimdi tekrar başladım ve bu gün bulduğumla beraber 2 tane var şimdide tek tük bulunabiliyolar

UnicornIV

Yumurta
Üye
Evet ama fellah olma ihtimali nedir bilemiyorum 2 hafta önceye kadar hobiciliği bırakmıştım ama sonra bir avuç dolusu sanctus gördüm yolda yürürken kolayca 7-8 tane alabilirdim ama test tüpüm az kalmıştı ve bu forma girmeyi düşünmüyodum eğer bilseydim hepsini toplayıp sizlere dağıtmak isterdim şimdi tekrar başladım ve bu gün bulduğumla beraber 2 tane var şimdide tek tük bulunabiliyolar
Buldugun yerin cordinatlari atabilirmisin

HadeS

Yumurta
Üye
Buldugun yerin cordinatlari atabilirmisin
Torbalıyla Dikili çok zıt yerlerde biz en kuzeydeyiz en hızlı şekilde gelmen bile 3 saat falan sürer bi ara depremzede olan akrabaları görmeye gitmişdim ordan biliyorum ve bende malatyadan deprem olmadan 4 ay önce Dikili'ye gelmişdim