Türü nedir ve Multi olurmu
2 kraliçe Multi yapsam olurmu onermeme sebebiniz nedir birde ogrenebilirmiyim tesekkurlerPheidole kraliçesi. Multi yapılabilir ama ben önermem.
2 koloni yerine neden multi tercih ediyorsunuz? @hasany nin bu konuyla ilgili bir açıklaması vardı diye hatırlıyorum araştırabilirsiniz. Şahsi fikrimi sorarsanız bende multi tercih etmem ama sizin kararınız2 kraliçe Multi yapsam olurmu onermeme sebebiniz nedir birde ogrenebilirmiyim tesekkurler
ölme ihtimalleri var denerseniz ikisi ayrı ayrı sağlıklı şekilde koloni kurabilecekken neden öldüresiniz ki2 kraliçe Multi yapsam olurmu onermeme sebebiniz nedir birde ogrenebilirmiyim tesekkurler
Anladım bilgilendirdiginiz için tesekkurlerölme ihtimalleri var denerseniz ikisi ayrı ayrı sağlıklı şekilde koloni kurabilecekken neden öldüresiniz
Maşallah şanslıymissiniz bendede şuan bir tane ikili bir tane tekli var şuanda hepsi yumurtladi birbirlerine saldirmadilar gorucez zamanlabende 4 lü ve 3 lü multi var sıkıntı görmedim şu ana kadar
Sorun kraliçeleri anlaşmasında değil ki kraliçeler büyük ihtimalle anlaşır zaten sorun işçiler çıkınca genellikle sadece 1 kraliçeyi benimser ve diğerini öldürür sorun burada yani işçilerde.Maşallah şanslıymissiniz bendede şuan bir tane ikili bir tane tekli var şuanda hepsi yumurtladi birbirlerine saldirmadilar gorucez zamanla
Hmm anladım bilgilendirdiginiz için teşekkürler ☺️ ☺️ 👍🏻Sorun kraliçeleri anlaşmasında değil ki kraliçeler büyük ihtimalle anlaşır zaten sorun işçiler çıkınca genellikle sadece 1 kraliçeyi benimser ve diğerini öldürür sorun burada yani işçilerde.