Kanatlarını yeme gibi bir durum söz konusu değildir, eğer tüp içindeyse parçalayabilirler ama yemezler.kanatlarını yemiş olması lazım yeni döktüyse yedi mi
Kanatlarını yemedi. Yolda bulduğumda biri düşmüştü biri de ben almaya çalıştığımda düştü.kanatlarını yemiş olması lazım yeni döktüyse yedi mi
Döllenmiş bir messor sp kraliçesi, evet o artık bir kraliçe. Herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok, test tüpü kurulumunu yapıp içine aktarın ve tüpün etrafını kırmızı defter kapağıyla sarın bir hafta boyunca hiç dokunmayın yumurtlamaya başlayacaktır. Sık sık kontrol etmek yanlıştırKraliçeyi yeni buldum. Kanatları yeni düştü öyle aldım doğru mu yaptım bilmiyorum ve biraz halsiz gözüküyor sanki protein vermeli miyim? Ayrıca türünü bilenler yazarsa sevinirimEkli dosyayı görüntüle 3218Ekli dosyayı görüntüle 3219
Çok teşekkür ederim iyi forumlar <3Döllenmiş bir messor sp kraliçesi, evet o artık bir kraliçe. Herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok, test tüpü kurulumunu yapıp içine aktarın ve tüpün etrafını kırmızı defter kapağıyla sarın bir hafta boyunca hiç dokunmayın yumurtlamaya başlayacaktır. Sık sık kontrol etmek yanlıştır