Türü nedir ve acemi soruları.

FDD

Yumurta
Üye
Kraliçeyi yeni buldum. Kanatları yeni düştü öyle aldım doğru mu yaptım bilmiyorum ve biraz halsiz gözüküyor sanki protein vermeli miyim? Ayrıca türünü bilenler yazarsa sevinirim :)WhatsApp Image 2022-04-05 at 18.40.51.jpegWhatsApp Image 2022-04-05 at 18.40.54.jpeg

ramix

Yumurta
Üye
Kraliçeyi yeni buldum. Kanatları yeni düştü öyle aldım doğru mu yaptım bilmiyorum ve biraz halsiz gözüküyor sanki protein vermeli miyim? Ayrıca türünü bilenler yazarsa sevinirim :)Ekli dosyayı görüntüle 3218Ekli dosyayı görüntüle 3219
Döllenmiş bir messor sp kraliçesi, evet o artık bir kraliçe. Herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok, test tüpü kurulumunu yapıp içine aktarın ve tüpün etrafını kırmızı defter kapağıyla sarın bir hafta boyunca hiç dokunmayın yumurtlamaya başlayacaktır. Sık sık kontrol etmek yanlıştır

• Beğendim
Tepkiler: FDD

FDD

Yumurta
Üye
Döllenmiş bir messor sp kraliçesi, evet o artık bir kraliçe. Herhangi bir besleme yapmanıza gerek yok, test tüpü kurulumunu yapıp içine aktarın ve tüpün etrafını kırmızı defter kapağıyla sarın bir hafta boyunca hiç dokunmayın yumurtlamaya başlayacaktır. Sık sık kontrol etmek yanlıştır
Çok teşekkür ederim iyi forumlar <3