Cataglyphis cf. nodusTürü nedir tam olarak
Cataglyphis cf. nodusTürü nedir tam olarak
İşçi mi yoksa kraliçe miCataglyphis cf. nodus
İşçiİşçi mi yoksa kraliçe mi
Bu soruya kesin konum belirten bir cevap bulursan bana da söylemelisin dostum. 22 gündür hiçbir şey bulamıyorum açıkçası.Kraliçeyi tam olarak nerede ve nasıl bulabilirim
Upgrade yapmış, silah taşıyor galiba.Ağzında abdomen var galiba 🤨
Ben bugün kraliçe bulcam diyip buluyorumBu soruya kesin konum belirten bir cevap bulursan bana da söylemelisin dostum. 22 gündür hiçbir şey bulamıyorum açıkçası.
Reis tüm forum aynı şekilde gördüğüm kadarıyla zaten bi ben bahtsızım, nerelere baktınız ne tarz yerleri gezdiniz de buldunuz onu öğreneyim bari 😔 ağaçlık yeşillik falan demeyin nolur ağaçlık yeşillik girmediğim yer kalmadı.Ben bugün kraliçe bulcam diyip buluyorumbende farklı işliyor galiba sistem
Yalnız değilsiniz, ben de aynı durumdayım. 😃 Uygun hava koşullarında park, bahçe, ormanlık alan gibi yerlerde dolaştım ama işçi bile göremedim. Bu sıralar da hava durumu pek iyi gitmiyor. Yaza kadar bulmam zor sanırım burada. 😅Reis tüm forum aynı şekilde gördüğüm kadarıyla zaten bi ben bahtsızım, nerelere baktınız ne tarz yerleri gezdiniz de buldunuz onu öğreneyim bari 😔 ağaçlık yeşillik falan demeyin nolur ağaçlık yeşillik girmediğim yer kalmadı.
Demek ki bir sandığım gibi bir haftada kolayca bulunamayabiliyormuş.😄 Daha sinir bozucusu da bu kadar aramamdan sonra yan komşum 2 gün önce evini onlarca kanatlının bastığını ve uçuş olduğunu söyledi. Şansıma bugün evi terketmişler. Tüm bahçeyi taradım ancak yine bomboştu. En yakınımdaki şansı da kaçırdım yani. Çok inatçı birisi olmama rağmen pes etme noktasına yaklaşıyorum yavaş yavaş. 😶Yalnız değilsiniz, ben de aynı durumdayım. 😃 Uygun hava koşullarında park, bahçe, ormanlık alan gibi yerlerde dolaştım ama işçi bile göremedim. Bu sıralar da hava durumu pek iyi gitmiyor. Yaza kadar bulmam zor sanırım burada. 😅
Cataglyphis kraliçesi bulsan bile besleyebileceğini sanmıyorum dostum başka cins araKraliçeyi tam olarak nerede ve nasıl bulabilirim
Cataglyphis cinsi kraliçe bulup hiçbir zorluk yaşamadan besleyenler var diye biliyorum. Biraz şansa bağlıyoruz hobi kapsamında.Cataglyphis zor bir türdür aslında. Tuğkan ağabey de videosunu çekmişti. Vİdeosunu izleyip bilgi sahibi olabilirsin