Türü nedir tam olarak

Yiğiterol1010

Yumurta
Üye
Türü nedir tam olarak

Ekli dosyalar

• IMG_20220501_153431.jpg
    IMG_20220501_153431.jpg
    81.3 KB · Görüntüleme: 71

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Ben bugün kraliçe bulcam diyip buluyorum :D bende farklı işliyor galiba sistem
Reis tüm forum aynı şekilde gördüğüm kadarıyla zaten bi ben bahtsızım, nerelere baktınız ne tarz yerleri gezdiniz de buldunuz onu öğreneyim bari 😔 ağaçlık yeşillik falan demeyin nolur ağaçlık yeşillik girmediğim yer kalmadı.

Hassomme

Yumurta
Üye
Ben genelde toprak ve taşlı alanlara bakıyorum gözüme takılan taşların bazılarını kaldırıyorum ya taşın kenarında buluyorum kraliçeyi ya da yürürken toprağın üstünde gözüme takılıyo
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şansımın en iyi olduğu zaman 2019 da evde yatarken yanıma pheidole kraliçesi tırmanmıştı

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Reis tüm forum aynı şekilde gördüğüm kadarıyla zaten bi ben bahtsızım, nerelere baktınız ne tarz yerleri gezdiniz de buldunuz onu öğreneyim bari 😔 ağaçlık yeşillik falan demeyin nolur ağaçlık yeşillik girmediğim yer kalmadı.
Yalnız değilsiniz, ben de aynı durumdayım. 😃 Uygun hava koşullarında park, bahçe, ormanlık alan gibi yerlerde dolaştım ama işçi bile göremedim. Bu sıralar da hava durumu pek iyi gitmiyor. Yaza kadar bulmam zor sanırım burada. 😅

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Yalnız değilsiniz, ben de aynı durumdayım. 😃 Uygun hava koşullarında park, bahçe, ormanlık alan gibi yerlerde dolaştım ama işçi bile göremedim. Bu sıralar da hava durumu pek iyi gitmiyor. Yaza kadar bulmam zor sanırım burada. 😅
Demek ki bir sandığım gibi bir haftada kolayca bulunamayabiliyormuş.😄 Daha sinir bozucusu da bu kadar aramamdan sonra yan komşum 2 gün önce evini onlarca kanatlının bastığını ve uçuş olduğunu söyledi. Şansıma bugün evi terketmişler. Tüm bahçeyi taradım ancak yine bomboştu. En yakınımdaki şansı da kaçırdım yani. Çok inatçı birisi olmama rağmen pes etme noktasına yaklaşıyorum yavaş yavaş. 😶

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Cataglyphis zor bir türdür aslında. Tuğkan ağabey de videosunu çekmişti. Vİdeosunu izleyip bilgi sahibi olabilirsin

el4nce

Süper Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Cataglyphis zor bir türdür aslında. Tuğkan ağabey de videosunu çekmişti. Vİdeosunu izleyip bilgi sahibi olabilirsin
Cataglyphis cinsi kraliçe bulup hiçbir zorluk yaşamadan besleyenler var diye biliyorum. Biraz şansa bağlıyoruz hobi kapsamında.

Mehmedlbozan

Yumurta
Üye
4 gündür sabah yağmur yağiyor öğleden sonra güneşli oluyor ve her cıktığımda 1 tane kraliceye denk gelmedim , benmi şansizim yoksa uygun zamandamı cıkmıyorum acaba ?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Şansızlık olabilir :D