Kraliçe buldum türü nedir ve şırınga da ne kadar idare eder ve bu tür ne zaman yumurtlamaya başlar sorularimi cevaplarsanız sevinirim ( belki fotolar tam net çıkmamış olabilir neden de içi bulaniklasti siringanin )
messora benziyorKraliçe buldum türü nedir ve şırınga da ne kadar idare eder ve bu tür ne zaman yumurtlamaya başlar sorularimi cevaplarsanız sevinirim ( belki fotolar tam net çıkmamış olabilir neden de içi bulaniklasti siringanin )
Messor. Su bitene kadar veya dolana kadar idare eder ama yine de tüp bulmaya çalısın. Rahatsız etmezseniz bir haftada yumurtlar 1.5 ayda da ilk işçi çıkarKraliçe buldum türü nedir ve şırınga da ne kadar idare eder ve bu tür ne zaman yumurtlamaya başlar sorularimi cevaplarsanız sevinirim ( belki fotolar tam net çıkmamış olabilir neden de içi bulaniklasti siringanin )
Cam tüp bulup geçirdim saolunmessora benziyor
şırınga konusunda ben böyle biliyorum cam tüpler her zaman daha iyi bakteriler plastikte daha çok duruyor diye biliyorum eğer elinde cam tüp varsa karıncayı fazla strese sokmadan alabilirsin tabi yeni şırıngaya aldıysan biraz beklet ama en yakın zamanda cam tüpüne geçiş yap acele etmene gerek yok
en iyisini yapmışsınCam tüp bulup geçirdim saolun