Türü nedir? Pet şişede yumurtlar mı?

Yldrmensar

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar türü nedir acaba? Yurtta kalıyorum. Şu anda ancak pet şişeye koyabildim. Karanlıkta sakin şekilde pet şişede tutuyorum. Yumurtlar mı acaba? Veya nakil yapmalı mıyım hızlıca?

FF21BA3E-4B14-4578-A91C-9BFFCC11965D.png
354D2C36-7F21-4B1E-95E4-C40312E5F5D8.png

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kraliçe adayı

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Aphaenogaster kraliçesi hocam

Yldrmensar

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim 🙏🏻
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Şu ana kadar yalnızca kanaldaki videoları eğlencesine izliyordum. Geçen gün bir kraliçe olduğunu düşündüğüm karıncayı almamla birlikte bugün yumurtladığını görmek çok heyecan verici oldu 😳 Ama normalde deney tüpüne nakletmek istediğim karıncamı tüm işçiler doğana dek nakledemeyeceğim sanırım. Pet şişede devam etmek durumunda kalacağım.

E2C216D7-D604-4C3C-8223-24544E22EBE4.pngİ

AsEtAxT

Pupa
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Uçuşlar başladı demek bende bayadır takip ediyorum elimde kolonisi var ama tekrar sıfırdan başlamak istiyorum hangi şehirde,hangi sıcaklık aralığında ve hangi saatte buldunuz acaba?

Yldrmensar

Yumurta
Üye
Uçuşlar başladı demek bende bayadır takip ediyorum elimde kolonisi var ama tekrar sıfırdan başlamak istiyorum hangi şehirde,hangi sıcaklık aralığında ve hangi saatte buldunuz acaba?
İstanbul, vefa semtinde. Caminin içerisinde 😅. Akşam saatlerinde denk geldim. Ama en az iki üç kanatlı da şadırvanda gördüm. Yaklaşık 22-24 derecedir.

AsEtAxT

Pupa
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Teşekkür ederim 🙏🏻

Şu ana kadar yalnızca kanaldaki videoları eğlencesine izliyordum. Geçen gün bir kraliçe olduğunu düşündüğüm karıncayı almamla birlikte bugün yumurtladığını görmek çok heyecan verici oldu 😳 Ama normalde deney tüpüne nakletmek istediğim karıncamı tüm işçiler doğana dek nakledemeyeceğim sanırım. Pet şişede devam etmek durumunda kalacağım.

Ekli dosyayı görüntüle 10681İ

İstanbul, vefa semtinde. Caminin içerisinde 😅. Akşam saatlerinde denk geldim. Ama en az iki üç kanatlı da şadırvanda gördüm. Yaklaşık 22-24 derecedir.
Peki teşekkür ederim :)