Tetramorium kraliçesi olacak büyük ihtimalle nasıl bakabilirsin sorusuna gelirsek tüpün varsa tüpte bakarsın yoksa bence al çünkü şırınga falan zor olur besleme konusunda ilk işçiye kadar beslenmeye ihtiyaç duymaz ilk işçiden sonra ister böcek öldür ver ister yumurta sarısı ver enerji için fazla sulu olmayan ortasında meyveler ver yada birkaçtane toz şeker at tüpeEvde bir karınca buldum, kraliçe karınca olabilir mi? Kraliçe karıncaysa ne yapmam gerekir?
Ekli dosyayı görüntüle 37085
Ekli dosyayı görüntüle 37086
Ekli dosyayı görüntüle 37087
Teşekkür ederim son zamanlarda karınca çiftliğim izliyordum bunu bulmam şans eseri olduTetramorium kraliçesi olacak büyük ihtimalle nasıl bakabilirsin sorusuna gelirsek tüpün varsa tüpte bakarsın yoksa bence al çünkü şırınga falan zor olur besleme konusunda ilk işçiye kadar beslenmeye ihtiyaç duymaz ilk işçiden sonra ister böcek öldür ver ister yumurta sarısı ver enerji için fazla sulu olmayan ortasında meyveler ver yada birkaçtane toz şeker at tüpe
Rica ederimTeşekkür ederim son zamanlarda karınca çiftliğim izliyordum bunu bulmam şans eseri oldu