Türü nedir kraliçe midir

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Kraliçeler. Tapinoma olduklarını düşünüyorum.

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Bana da tapinoma gibi geldi. Bende 12-13 tane tapinoma kraliçesi olduğu için sadece göz aşinalığı diyebilirim fakat tam emin değilim. Bilimsel bilgisi olanlar daha iyi yardımcı olacaktır.

Nazmiefe

Pupa
Üye
Bana da tapinoma gibi geldi. Bende 12-13 tane tapinoma kraliçesi olduğu için sadece göz aşinalığı diyebilirim fakat tam emin değilim. Bilimsel bilgisi olanlar daha iyi yardımcı olacaktır.
teşşekkürler multi kesin kabul eden bir türmüdür ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kraliçeler. Tapinoma olduklarını düşünüyorum.
Birde bu kraliçeye bakarmısınız bununda dün bulmuştum bugün yumurtaladı bunun cinsini tam kesinleştiremedik dün sormuştum nylendia dediler yanlış yazdıysam affım ola... Buda tapinoma ise 3 lü denemek isterim. IMG_20220517_162516.jpgIMG_20220517_162542.jpg

Son düzenleme:

Zafer Murat

Minör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Bu daha çok lasius gibi geldi ama açıdan dolayı da olabilir.

Nazmiefe

Pupa
Üye
Son düzenleme:

kylorenn2891

Yumurta
Üye
teşşekkürler multi kesin kabul eden bir türmüdür ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu kraliçeye bakarmısınız bununda dün bulmuştum bugün yumurtaladı bunun cinsini tam kesinleştiremedik dün sormuştum nylendia dediler yanlış yazdıysam affım ola... Buda tapinoma ise 3 lü denemek isterim. Ekli dosyayı görüntüle 6202Ekli dosyayı görüntüle 6203
Eğer tapinoma olduklarına eminsen evet muhtemelen kabul edeceklerdir. Şuanda bir tüpte 7 ve 1 tütpe de 3 tane var ve hepsi max 1.t gün sonra baktığımda multi olmuşlardı yani multi denir mi bilmiyorum ama dip dibe bekleyip yumurtayla ilgileniyorlardı.

Camdaki beyaz şeyler yumurta. Benim yüzümden ufak bir kargaşa oldu ama 2 tanesini yeni ekledim o yüzden. Şimdi hep birlikte bekliyorlar.IMG_20220517_173120.jpg

Nazmiefe

Pupa
Üye
Eğer tapinoma olduklarına eminsen evet muhtemelen kabul edeceklerdir. Şuanda bir tüpte 7 ve 1 tütpe de 3 tane var ve hepsi max 1.t gün sonra baktığımda multi olmuşlardı yani multi denir mi bilmiyorum ama dip dibe bekleyip yumurtayla ilgileniyorlardı.

Camdaki beyaz şeyler yumurta. Benim yüzümden ufak bir kargaşa oldu ama 2 tanesini yeni ekledim o yüzden. Şimdi hep birlikte bekliyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 6207
çok hoşlar günlüğünü yapmanı isterim ama şahsen o kadar kraliçeyi bir tüpe alıcağına 3 er li 3 erli yapsaydın daha iyi olurdu belli olmaz içerde kargaşa çıksa 2 3 tane kraliçeni kayıp edebilirsin en azından son koyduğun 2 yi koymasaydın yinede hoş bir görüntü. :)

kylorenn2891

Yumurta
Üye
çok hoşlar günlüğünü yapmanı isterim ama şahsen o kadar kraliçeyi bir tüpe alıcağına 3 er li 3 erli yapsaydın daha iyi olurdu belli olmaz içerde kargaşa çıksa 2 3 tane kraliçeni kayıp edebilirsin en azından son koyduğun 2 yi koymasaydın yinede hoş bir görüntü. :)
Yani günlük fikri güzelmiş. Yani açıkçası çok doğru gelmeyebilir fakat denemek istedim. Yani ne kadara kadar kabul edecekler diye fakat daha fazla eklemeyeceğim. Tüpün boyutu da muhtemelen daha fazlası için yeterli olmaz.