multiye uygın bir tür değilmi anlaşıyorlar gibi.Kraliçeler. Tapinoma olduklarını düşünüyorum.
teşşekkürler multi kesin kabul eden bir türmüdür ?Bana da tapinoma gibi geldi. Bende 12-13 tane tapinoma kraliçesi olduğu için sadece göz aşinalığı diyebilirim fakat tam emin değilim. Bilimsel bilgisi olanlar daha iyi yardımcı olacaktır.
Birde bu kraliçeye bakarmısınız bununda dün bulmuştum bugün yumurtaladı bunun cinsini tam kesinleştiremedik dün sormuştum nylendia dediler yanlış yazdıysam affım ola... Buda tapinoma ise 3 lü denemek isterim.Kraliçeler. Tapinoma olduklarını düşünüyorum.
Eğer tapinoma olduklarına eminsen evet muhtemelen kabul edeceklerdir. Şuanda bir tüpte 7 ve 1 tütpe de 3 tane var ve hepsi max 1.t gün sonra baktığımda multi olmuşlardı yani multi denir mi bilmiyorum ama dip dibe bekleyip yumurtayla ilgileniyorlardı.teşşekkürler multi kesin kabul eden bir türmüdür ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Birde bu kraliçeye bakarmısınız bununda dün bulmuştum bugün yumurtaladı bunun cinsini tam kesinleştiremedik dün sormuştum nylendia dediler yanlış yazdıysam affım ola... Buda tapinoma ise 3 lü denemek isterim. Ekli dosyayı görüntüle 6202Ekli dosyayı görüntüle 6203
çok hoşlar günlüğünü yapmanı isterim ama şahsen o kadar kraliçeyi bir tüpe alıcağına 3 er li 3 erli yapsaydın daha iyi olurdu belli olmaz içerde kargaşa çıksa 2 3 tane kraliçeni kayıp edebilirsin en azından son koyduğun 2 yi koymasaydın yinede hoş bir görüntü.Eğer tapinoma olduklarına eminsen evet muhtemelen kabul edeceklerdir. Şuanda bir tüpte 7 ve 1 tütpe de 3 tane var ve hepsi max 1.t gün sonra baktığımda multi olmuşlardı yani multi denir mi bilmiyorum ama dip dibe bekleyip yumurtayla ilgileniyorlardı.
Camdaki beyaz şeyler yumurta. Benim yüzümden ufak bir kargaşa oldu ama 2 tanesini yeni ekledim o yüzden. Şimdi hep birlikte bekliyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 6207
Yani günlük fikri güzelmiş. Yani açıkçası çok doğru gelmeyebilir fakat denemek istedim. Yani ne kadara kadar kabul edecekler diye fakat daha fazla eklemeyeceğim. Tüpün boyutu da muhtemelen daha fazlası için yeterli olmaz.çok hoşlar günlüğünü yapmanı isterim ama şahsen o kadar kraliçeyi bir tüpe alıcağına 3 er li 3 erli yapsaydın daha iyi olurdu belli olmaz içerde kargaşa çıksa 2 3 tane kraliçeni kayıp edebilirsin en azından son koyduğun 2 yi koymasaydın yinede hoş bir görüntü.![]()