Türü nedir? Kayseri'nin tepelerinde bulundu.
Argentavis Intercaste Yardımsever İlklerden Deneyimli Hobici Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 1,244 Çözümler 81 Tepkime puanı 1,280 8 Ağu 2022 #2 Pompilidae familyasından gibi görünüyor. Düzenleme: "Tür sorgulama" bölümüne açtığınız için ekleme yapıyorum. Bu bölüm karınca türlerini sorgulamak için. Bu bir yaban arısı, karınca değil.
Pompilidae familyasından gibi görünüyor. Düzenleme: "Tür sorgulama" bölümüne açtığınız için ekleme yapıyorum. Bu bölüm karınca türlerini sorgulamak için. Bu bir yaban arısı, karınca değil.
E emel Yumurta Üye Katılım 22 Şub 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 8 Ağu 2022 #3 Argentavis' Alıntı: Pompilidae familyasından gibi görünüyor. Düzenleme: "Tür sorgulama" bölümüne açtığınız için ekleme yapıyorum. Bu bölüm karınca türlerini sorgulamak için. Bu bir yaban arısı, karınca değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım, teşekkürler. Az kalsın üzerine yatıyordum. 😅
Argentavis' Alıntı: Pompilidae familyasından gibi görünüyor. Düzenleme: "Tür sorgulama" bölümüne açtığınız için ekleme yapıyorum. Bu bölüm karınca türlerini sorgulamak için. Bu bir yaban arısı, karınca değil. Genişletmek için tıkla ... Anladım, teşekkürler. Az kalsın üzerine yatıyordum. 😅