13 Haziran Perşembe günü Elazığ'da kaldırımda buldum. 10mm yaklaşık. Olabildiğince farklı fotoğraflar koydum kamera ancak bu kadar odakladı. Kusura bakmayın onun için.
Birşey değilÇok teşekkür ederim. Eywallah.
Tabii ki tür de çok önemli ama bu fotoğraflarla %100 bu tür diyemem Türkiye'deki siyah lasiusların en yaygın olduğu için niger tahmininde bulunabilirim. Gerçekten nigere fazlasıyla benziyor.Cins Lasius ama tür hakkında kesin bir şey söyleyemiyor muyuz? Türü de önemliymiş.
Çok teşekkür ederim. Eywallah.Lasius cinsi 2. Fotoğrafta acidiporesi de görünüyor tapinoma değil
Birşey değilÇok teşekkür ederim. Eywallah.
Tabii ki tür de çok önemli ama bu fotoğraflarla %100 bu tür diyemem Türkiye'deki siyah lasiusların en yaygın olduğu için niger tahmininde bulunabilirim. Gerçekten nigere fazlasıyla benziyor.Cins Lasius ama tür hakkında kesin bir şey söyleyemiyor muyuz? Türü de önemliymiş.
Türleri Tespit Etmek İçin Mikro Fotoğraflar lazım çünkü ayırt etmek gerçekten zor yani kesin birşey söyleyemeyiz işçilerin çıkmasını bekleyinCins Lasius ama tür hakkında kesin bir şey söyleyemiyor muyuz? Türü de önemliymiş.
Anladım. Buna bayağı benziyor evet. Teşekkür ederim tekrardan.Birşey değil
Tabii ki tür de çok önemli ama bu fotoğraflarla %100 bu tür diyemem Türkiye'deki siyah lasiusların en yaygın olduğu için niger tahmininde bulunabilirim. Gerçekten nigere fazlasıyla benziyor.
Kendiniz tahmin yapmak isterseniz diye bir lasius niger fotoğrafı koyayım aynısı ise lasius nigerdir.Ekli dosyayı görüntüle 37334
Ben teşekkür ederimAnladım. Buna bayağı benziyor evet. Teşekkür ederim tekrardan.