Tetramoriom kraliçesi ama ön 2 bacağı kırık gibi duruyor. Daha net foto atarmısın ?Kraliçenin türü nedir ve bir sakatlığı var mı, duruşu normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 42152Ekli dosyayı görüntüle 42153Ekli dosyayı görüntüle 42154
Pheidole kraliçesi sanırım. Kıpırdıyor mu?Kraliçenin türü nedir ve bir sakatlığı var mı, duruşu normal mi?
Ekli dosyayı görüntüle 42152Ekli dosyayı görüntüle 42153Ekli dosyayı görüntüle 42154
Tüpün içinde ayaklarını oynatıyor ama ne zaman baksam sabit bir yerde duruyor.Pheidole kraliçesi sanırım. Kıpırdıyor mu?
Tetramoriom kraliçesi ama ön 2 bacağı kırık gibi duruyor. Daha net foto atarmısın ?Kraliçenin türü nedir ve bir sakatlığı var mı, duruşu normal mi?
Arkadaşım gönderdi bana zonguldakta yaşıyor kendisiHocam hangi şehirde buldun?
Bu fotoğrafta da bacakları sağlam ama 2 anten kopmuş.Ekli dosyayı görüntüle 42220görebiliyor musun
Anteni fotoğrafta görünüyor?Bu fotoğrafta da bacakları sağlam ama 2 anten kopmuş.
Antenleri yok ama uç kısmı duruyor. Ama yinede ayakları sağlık değil gibi duruyor.Anteni fotoğrafta görünüyor?
Uç kısmı dediğin buysa sorun yok.
Daha işçi çıkmadan beslemeyin ve outworld yada formikaryuma gerek yok. Arkadaşınıza iletin.Ekli dosyayı görüntüle 42220görebiliyor musun
Bana işçili bir şekil göndermişti ama küçük bir kaza ile işçileri kaybettim. Şimdi işçi çıkana kadar besleme yapmalı mıyım?Daha işçi çıkmadan beslemeyin ve outworld yada formikaryuma gerek yok. Arkadaşınıza iletin.
Anteni fotoğrafta görünüyor?
Antenin bilmiyorum ama ön ayakları kırık, sağa sola düşe düşe ilerliyor. Onu fark ettim. Çok teşekkür ederim bilgiler için.Antenleri yok ama uç kısmı duruyor. Ama yinede ayakları sağlık değil gibi duruyor.
Şekerli su ver destek olsun. Un kurdunu 4 e bölüp verebilirsin.Antenin bilmiyorum ama ön ayakları kırık, sağa sola düşe düşe ilerliyor. Onu fark ettim. Çok teşekkür ederim bilgiler için.
Şimdiden bilmeni isterim, ölme ihtimali var ve normale göre yüksek. Genel durumu analiz ettiğimizde; işçileri öldü, anteni kopuk ve yürümekte zorlanıyor.