Hocam fotoğraflar net aslında, buraya yükleyince kalite düşmüşBaşka fotoğraf çekebilirmisiniz?
Kaçmaya çalışıyor, sanırım çiftleşmemiş.Crematogaster Lorteti kraliçesi.
Kaçmaya çalışıyorsa çiftleşmemiştirKaçmaya çalışıyor, sanırım çiftleşmemiş.
Yarına kadar bekleyip gözlemleyeceğim, sonrasında ne yaparım bilmiyorum.Kaçmaya çalışıyorsa çiftleşmemiştir
Hâla kaçmaya devam ederse çiftleşmemiş demek olabilir salmanız en mantıklısı olur zaten işinize yaramazYarına kadar bekleyip gözlemleyeceğim, sonrasında ne yaparım bilmiyorum.
Oratalama 1. haftanın sonunda yumurtluyorlar, kanatlı olması aldatmasın çiftleştikten çok uzun zaman sonra döküyorlar.Yarına kadar bekleyip gözlemleyeceğim, sonrasında ne yaparım bilmiyorum.
Şimdi kontrol ettim kanatlarını dökmüş, forumdaki rehberde bu türün cam yüzeylerden hoşlanmadığı tarzında bir yazı yazıyor tüpün içine kuru ağaç parçası bıraksam kendini daha iyi hisseder mi? Yoksa böyle bırakayım mı?Oratalama 1. haftanın sonunda yumurtluyorlar, kanatlı olması aldatmasın çiftleştikten çok uzun zaman sonra döküyorlar.
Tahta parçası koyunca küfleniyor malesef, ileride odundan formikaryum yaparsınız. İşçileri çıkana kadar sadece biraz şekerli su vermeniz yeterliŞimdi kontrol ettim kanatlarını dökmüş, forumdaki rehberde bu türün cam yüzeylerden hoşlanmadığı tarzında bir yazı yazıyor tüpün içine kuru ağaç parçası bıraksam kendini daha iyi hisseder mi? Yoksa böyle bırakayım mı?
Claustral diyor ama yine de şekerli su vereyim mi?Tahta parçası koyunca küfleniyor malesef, ileride odundan formikaryum yaparsınız. İşçileri çıkana kadar sadece biraz şekerli su vermeniz yeterli