Herkese iyi günler arkadaşlar Bu sabah terasımda şuyle bir karınca buldum.Tür küçük olduğundan kraliçemi değil mi anlayamadım. Kraliçe midir ve türü nedir? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
Teşekkürler
Buyrun Efendim! Bende mesor oldugunu tahmin ediyorum.Messor olabilir ama fotoğraf net değil.Farklı açılardan daha net fotoğrafını atarmısınız
Yanılmıyorsam Mersin de oturuyorsunuz nerede buldunuz bende arıyorum da.Herkese iyi günler arkadaşlar Bu sabah terasımda şuyle bir karınca buldum.Tür küçük olduğundan kraliçemi değil mi anlayamadım. Kraliçe midir ve türü nedir? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
Mersinde oturuyorum. Erdemli ilçesinde 1 gün önce yağmur yağdı. Her yerden kraliçe fırlıyordu. 1 tane aldım.(Componotus türü) Bir sonraki sabah şans eseri 2. Kat terasımda bu kraliçeyi buldum. Tam zamanı her yer kraliçe iyi bakın!Yanılmıyorsam Mersin de oturuyorsunuz nerede buldunuz bende arıyorum da.
Bilgi verirseniz sevinirim.
Bu tür hakkında bana bir az bilgi verir misiniz?Crematogaster cinsi bir kraliçe.
Bu tür hakkında bana bir az bilgi verir misiniz?Yanılmıyorsam Mersin de oturuyorsunuz nerede buldunuz bende arıyorum da.
Bilgi verirseniz sevinirim.
arama kısmından bakım rehberine bakabilirsinBu tür hakkında bana bir az bilgi verir misiniz?
Camponotus olduğundan eminmisiniz uçuşları şuan yok belki olmuştur ama sanmıyorum.Mersinde oturuyorum. Erdemli ilçesinde 1 gün önce yağmur yağdı. Her yerden kraliçe fırlıyordu. 1 tane aldım.(Componotus türü) Bir sonraki sabah şans eseri 2. Kat terasımda bu kraliçeyi buldum. Tam zamanı her yer kraliçe iyi bakın!
Bu tür hakkında bana bir az bilgi verir misiniz?
Şimdi farkettim componotus yazmışım dikkatımden kaçmış. Buyrun fotografıCamponotus olduğundan eminmisiniz uçuşları şuan yok belki olmuştur ama sanmıyorum.
Fotoğrafını atarmısınız?
Messor olabilir ama fotoğraf net değil.Farklı açılardan daha net fotoğrafını atarmısınızŞimdi farkettim componotus yazmışım dikkatımden kaçmış. Buyrun fotografı
Buyrun Efendim! Bende mesor oldugunu tahmin ediyorum.Messor olabilir ama fotoğraf net değil.Farklı açılardan daha net fotoğrafını atarmısınız
Evet messor.Kış uykusuna yatırmanızı tavsiye ederim aksi halde yumurta almanız biraz zor.Buyrun Efendim! Bende mesor oldugunu tahmin ediyorum.
Bir de şununu sormak istiyorum. Ben bu kış karıncaların kış uykusuna yatırmak istemiyorum bunun için ne yapmalıyım yani kışın baktığım odam soğuyacak ısıyıcı ped mi almalıyım yoksa başka bir şeyler mi yapmaliyım?
Şehir olarak nerede buldun acaba bende arıyorum çünkü.Herkese iyi günler arkadaşlar Bu sabah terasımda şuyle bir karınca buldum.Tür küçük olduğundan kraliçemi değil mi anlayamadım. Kraliçe midir ve türü nedir? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler