Bu koloniyi nasıl elde ettiniz?Lepisiota diğer diğer arkadaşlar da
Arkadaş bu soruya cevap vermemek konusunda ısrarcı. Koloni patlatıldığı çok belli. Yumurta bile yok. Kraliçe tüp ortasında aman aman nereye düştük diye bekliyor. :dBu koloniyi nasıl elde ettiniz?
Orası aşikar sorunuzu gördüm siz sorunca ben tekrar belirtmek istememiştim. Streste oldukları aşikar. Umarım arkasında çok karınca kalmamıştır. Yazık olacak yoksa hepsine.Arkadaş bu soruya cevap vermemek konusunda ısrarcı. Koloni patlatıldığı çok belli. Yumurta bile yok. Kraliçe tüp ortasında aman aman nereye düştük diye bekliyor. :d
Bu tam nereden anlaşılıyor bu fotoğtafta? BilgilenelimNylanderia gibi duruyor. Aşırı streste hayvanlar.
Hayır ya satın aldımArkadaş bu soruya cevap vermemek konusunda ısrarcı. Koloni patlatıldığı çok belli. Yumurta bile yok. Kraliçe tüp ortasında aman aman nereye düştük diye bekliyor. :d
1 aya zaten sezon kesin olarak başlıycak neden aldınız ki bide önceden gelen kraliçe ne kadar zaman sizde kaldı da yumurtlamadıHayır ya satın aldım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Daha doğrusu satın aldığım kraliçe yumurta yapmayınca bunu gönderdiler
Kraliçe karıncanın abdomen rengi ve üzerinde çizgiler. Bunlara ek olarak bal ve kahverengi tonların ağır olması. Thorax ve abdomen arasında Nodes olmaması da destekliyor. İşci karıncalarda ki abdomenin bitişinin spiral olması.Bu tam nereden anlaşılıyor bu fotoğtafta? Bilgilenelim
3 Ay boyunca yumurtlama olmadı bende belirttim yeni bir koloni gönderdiler Aralık ayında almıştım1 aya zaten sezon kesin olarak başlıycak neden aldınız ki bide önceden gelen kraliçe ne kadar zaman sizde kaldı da yumurtlamadı