Camponotus Prensesi.İyi forumlar, acaba ekteki arkadaşın türü nedir? Bayağı da iri, Comp olabilir diye düşündüm ama yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. İyi hobiler.
Camponotus Prensesi.İyi forumlar, acaba ekteki arkadaşın türü nedir? Bayağı da iri, Comp olabilir diye düşündüm ama yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. İyi hobiler.
Teşekkürler hocam bu arada tür hakkında bilginiz var mı acaba önceden de Camponotus bulmuştum pamukları yolup duruyordu bu arkadaşta şuan aynı davranıyor neden böyle yapıyolar bu türler.Camponotus Prensesi.
Tanaemyrex altcinsinden.
Henüz çiftleşmemiş olabilir, bu davranışı da oradan kurtulmaya çalışmasından kaynaklanıyor olabilir. Size tavsiyem, bulduğunuz civarda biraz daha gezip kanatsız bir kraliçe aramanız. Eğer uğraşmak istemezseniz 1 hafta kadar gözlemleyin; yumurtlamaz ve pamuk yolmaya devam ederse, onu aldığınız yere bırakmanız en doğru seçenek olur.Teşekkürler hocam bu arada tür hakkında bilginiz var mı acaba önceden de Camponotus bulmuştum pamukları yolup duruyordu bu arkadaşta şuan aynı davranıyor neden böyle yapıyolar bu türler.
Anladım hocam teşekkürler.Henüz çiftleşmemiş olabilir, bu davranışı da oradan kurtulmaya çalışmasından kaynaklanıyor olabilir. Size tavsiyem, bulduğunuz civarda biraz daha gezip kanatsız bir kraliçe aramanız. Eğer uğraşmak istemezseniz 1 hafta kadar gözlemleyin; yumurtlamaz ve pamuk yolmaya devam ederse, onu aldığınız yere bırakmanız en doğru seçenek olur.
İlk alındığı zaman yerini yadırgadığı için yapıyor olabilir ama döllenmemiş olma ihtimali de var.Teşekkürler hocam bu arada tür hakkında bilginiz var mı acaba önceden de Camponotus bulmuştum pamukları yolup duruyordu bu arkadaşta şuan aynı davranıyor neden böyle yapıyolar bu türler.
Teşekkür ederim.İlk alındığı zaman yerini yadırgadığı için yapıyor olabilir ama döllenmemiş olma ihtimali de var.
Bu rehberden yararlanabilirsiniz.Camponotus Sanctus Bakım Rehberi
Camponotus Sanctus Alt familya: Formicinae | Alt cins: Tanaemyrmex Bölge : G.Afrika, Afganistan, Yunanistan, Kıbrıs, Lübnan, Suriye, İran, İsrail ve Türkiye Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Majör Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK...karincaciftligim.com