Petiole gözükmüyor nasıl aenescens olduğunu anladınız?cataglyphis aenescens prensesi .
Petiole görmeden bu kadar emin konuşmak doğru olmaz hocam.Türkiye'deki cataglyphis cinslerine baktığımızda ve şuan uçuşunuda göz önünde bulundurursak
cataglyphis aenescens daha dün elime geçti bir tanesi ve cataglyphis cinsinde ayrım yapmak bence kolay çünkü hepsinin kendine has bir özelliği var. Renk ve boyutundan dolayı
cataglyphis aenescens olduğunu düşünüyorum.
Karınca16 dediği gibi petiole gözükmüyor. Ayrıca renkten ve sizin yaşadığınız bölgede uçtuğundan yola çıkarak tür tespiti yapılmaz. Makro çekim gereklidir. İyi hobiler.Türkiye'deki cataglyphis cinslerine baktığımızda ve şuan uçuşunuda göz önünde bulundurursak
cataglyphis aenescens daha dün elime geçti bir tanesi ve cataglyphis cinsinde ayrım yapmak bence kolay çünkü hepsinin kendine has bir özelliği var. Renk ve boyutundan dolayı
cataglyphis aenescens olduğunu düşünüyorum.
Tamam hocam haklısınız ben kendi kraliçemle karşılaştırarakta yola çıkmıştım ama doğru söylüyorsunuz bu kadar net bir cevap vermem konusunda.Petiole görmeden bu kadar emin konuşmak doğru olmaz hocam.