Hangisi 2 farklı tür varmessor sp
Hangi 2 tür, neden 2 tür?Hangisi 2 farklı tür var
2 gündür burda çok fazla uçuş oldu hava güneşli ama hafif serinElmadağda bulabilirmiyim siizin orada havalar nasıl
Farklı farklı atmayım dedim alttaki test tüpünde olan messor Muş üste pilastik kapda olanın tütünü bulamadıkHangi 2 tür, neden 2 tür?
Üstekiler de messor2 gündür burda çok fazla uçuş oldu hava güneşli ama hafif serin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Farklı farklı atmayım dedim alttaki test tüpünde olan messor Muş üste pilastik kapda olanın tütünü bulamadık
Messor kraliçesinin yarısı kadar amaÜstekiler de messor
Prens olabilirler mi çok net değil fotoğrafMessor kraliçesinin yarısı kadar ama
İşçiler çıkmaya başlarsa birde öyle sorarım daha ii anlarız
Bugün net foto atmaya çalışayımPrens olabilirler mi çok net değil fotoğraf
Ben orada messordan başka cins görmüyorum, muhtemelen hepsi messor. Hem prenses var hem de prens var, hepsi prens değil. İlk görselde sol üstteki prens.2 gündür burda çok fazla uçuş oldu hava güneşli ama hafif serin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Farklı farklı atmayım dedim alttaki test tüpünde olan messor Muş üste pilastik kapda olanın tütünü bulamadık
Eve gidince yan yana da çekip atarım tekrardan ama aralarında çok fazla boyut farkı var ve preses olduğuna eminimBen orada messordan başka cins görmüyorum, muhtemelen hepsi messor. Hem prenses var hem de prens var, hepsi prens değil. İlk görselde sol üstteki prens.