Bakımı için bilmem gereken birşey varmı acaba ?Trichomyrmex perplexus türü.
Messor Cinsi. Trichomyrmex perplexus türü hakkında tek bildiğim hasatçı bir tür olduğu, onun dışında internette de bu tür hakkında çok bir bilgi bulunmuyor. Besleyip tecrübe sahibi olan arkadaşlar konun altına belki yardımcı olabilirler.Türü nedir ?
Bakımı için bilmem gereken birşey varmı acaba ?
Hocam benim kraliçe bunun yarısı kadardır türü solenopsis fugax görseli paylaşsam yorum yapabilir misiniz kraliçe olmadığından şüphelenmeye başladımTrichomyrmex perplexus türü.
Ayrı bir konu açarsanız daha iyi olur hocam, arkadaşın konusunu işgal etmemek adına.Hocam benim kraliçe bunun yarısı kadardır türü solenopsis fugax görseli paylaşsam yorum yapabilir misiniz kraliçe olmadığından şüphelenmeye başladım
Lütfen Bu konuya nerede bulduğunuz gibi detaylı bilgileri yazar mısınız.
İzmir kadife kale 6-7 arasında sabah yağmur yağamıştı hafif yeşillik bir alanda buldum iki türüdeLütfen Bu konuya nerede bulduğunuz gibi detaylı bilgileri yazar mısınız.
Hocam 'bu konuya' yazısında link vardı oraya tıklayıp yazmanız gerekiyordu. Konuya linkten ulaşabilirsiniz;İzmir kadife kale 6-7 arasında sabah yağmur yağamıştı hafif yeşillik bir alanda buldum iki türüde