Türü nedir acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali8181

Yumurta
Üye
Aphaenogaster cinsi bir kraliçe bulmuşsunuz hayırlı olsun

Son düzenleme:
Çözüm

DONT

Pupa
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 42190Hocam ben bakımda messor stuctura aşırı benziyor kuyruk kısmı ikisindede çizgiler var
Kankim telefonda macro modu varsa, macro moduna al ve karıncaya telefonu yaklaştırıp "net" bir şekilde çekermisin? Çünkü bu fotoğraflarla çok zor. Ayrıca aphaenogaster cinsi kraliçe denmiş ve onaylanmış.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 42190Hocam ben bakımda messor stuctura aşırı benziyor kuyruk kısmı ikisindede çizgiler var
Messor değil, hiçbir yeri benzemiyor açıkçası. Aphaenogaster kraliçesi olarak çözümlenmiş ve onaylanmış fakat ben Tetramorium olduğunu düşünüyorum. Çünkü genelde Aphaenogaster kraliçelerinde thorax-abdomen arası mesafe uzun oluyor, ayrıca Tetramorium’da thorax daha basık olur ve gördüğüm kadarıyla bunda da öyle. Bu düşüncemin doğru olmadığını düşünen varsa söylesin ben de bileyim nedenini.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Messor değil, hiçbir yeri benzemiyor açıkçası. Aphaenogaster kraliçesi olarak çözümlenmiş ve onaylanmış fakat ben Tetramorium olduğunu düşünüyorum. Çünkü genelde Aphaenogaster kraliçelerinde thorax-abdomen arası mesafe uzun oluyor, ayrıca Tetramorium’da thorax daha basık olur ve gördüğüm kadarıyla bunda da öyle. Bu düşüncemin doğru olmadığını düşünen varsa söylesin ben de bileyim nedenini.
Aphaenogaster kraliçesi işaretlenmişse çözüm, Aphaenogasterdir. Kafa karışıklığı yaratmaya gerek yok konu zaten yeterince uzamış ve karmaşıklaşmıştı birde mesajları silmekle uğraşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...