Farklı açılardan daha net fotoğraf atar mısınız?
Sanırsam Aphaenogaster.
Nasıl bakmam gerekiyor belli bir başlık varmiSanırsam Aphaenogaster.
Rehber kısımları düzenlemeye girdi. Yetkili birine dm üzerinden ulaşırsanız eklemeye çalışırlar.Nasıl bakmam gerekiyor belli bir başlık varmi
Kankim telefonda macro modu varsa, macro moduna al ve karıncaya telefonu yaklaştırıp "net" bir şekilde çekermisin? Çünkü bu fotoğraflarla çok zor. Ayrıca aphaenogaster cinsi kraliçe denmiş ve onaylanmış.Ekli dosyayı görüntüle 42190Hocam ben bakımda messor stuctura aşırı benziyor kuyruk kısmı ikisindede çizgiler var
Messor değil, hiçbir yeri benzemiyor açıkçası. Aphaenogaster kraliçesi olarak çözümlenmiş ve onaylanmış fakat ben Tetramorium olduğunu düşünüyorum. Çünkü genelde Aphaenogaster kraliçelerinde thorax-abdomen arası mesafe uzun oluyor, ayrıca Tetramorium’da thorax daha basık olur ve gördüğüm kadarıyla bunda da öyle. Bu düşüncemin doğru olmadığını düşünen varsa söylesin ben de bileyim nedenini.Ekli dosyayı görüntüle 42190Hocam ben bakımda messor stuctura aşırı benziyor kuyruk kısmı ikisindede çizgiler var
Aphaenogaster kraliçesi işaretlenmişse çözüm, Aphaenogasterdir. Kafa karışıklığı yaratmaya gerek yok konu zaten yeterince uzamış ve karmaşıklaşmıştı birde mesajları silmekle uğraşıyoruz.Messor değil, hiçbir yeri benzemiyor açıkçası. Aphaenogaster kraliçesi olarak çözümlenmiş ve onaylanmış fakat ben Tetramorium olduğunu düşünüyorum. Çünkü genelde Aphaenogaster kraliçelerinde thorax-abdomen arası mesafe uzun oluyor, ayrıca Tetramorium’da thorax daha basık olur ve gördüğüm kadarıyla bunda da öyle. Bu düşüncemin doğru olmadığını düşünen varsa söylesin ben de bileyim nedenini.