Tahminim tetramoriumKraliçe olduğunu biliyorum türünü bilmiyorum
Ben Bunu Tüpte 1 hafta bişey vermeden durdursam işçi çıkarırmı?Tahminim tetramorium
1 ay gibi bir sürede ilk işçiler çıkar.Ben Bunu Tüpte 1 hafta bişey vermeden durdursam işçi çıkarırmı?
AresTetramorium olduğunu düşünmüyorum. Messor kraliçesi bu. Boyutu hakkında bilgi verir misiniz?
Maalesef hiçbir şey görünmüyor bu yüzden tahmin bile yapamam. Elinizde ise net fotoğrafını atar mısınız?Ekli dosyayı görüntüle 16981
Hocam bugün buldum çok net değil ama üst gövdesi kızıl o popo kısmı siyah ve beyaz çizgileri var türü nedir
Kamera inadına focus atmadı deli oldum daha fazla hayvanı strese sokmak istemedim saldımBu parmaklarınıza focusluyorsunuz, canlıya focuslamanız gerekiyor.
Messor zaten cinsi de söylemek istedim yine deKamera inadına focus atmadı deli oldum daha fazla hayvanı strese sokmak istemedim saldım
2 Farklı kişi 2 farklı kraliçe hocam:dBir saniye ben bu bulanıklara bakmıyordum. Sonradan atılanlar ile ilk atılanlar aynı canlı değil ki :b
İkiside aynı kraliçe ilk attığım çok kötü üstten çekilmiş kızıl renk belli olmuyor.2 Farklı kişi 2 farklı kraliçe hocam:d
Yok size demedim hocam. Konunun asıl sahibine dedim birde 2 farklı kişi diye. Şuan başka birinin konusu altında konuşuyoruz da:d @Bulut_Mercan 'a katılıyorum lepisiota kraliçesi gibi duruyorİkiside aynı kraliçe ilk attığım çok kötü üstten çekilmiş kızıl renk belli olmuyor.