Pek bir bilgim yok da ilerletebilir miyim yani ne yapmam lazımAphaenogaster splendia grouptan bir prenses.
Normal tüpe alın ve sık sık kontrol etmeyin bu kadarPek bir bilgim yok da ilerletebilir miyim yani ne yapmam lazım
Hocam bildiğim kadarıyla messor gibi hasatçı olduğu ve ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duymadığı.Pek bir bilgim yok da ilerletebilir miyim yani ne yapmam lazım
Yumurtalı olup olmadığını ne kadar sürede anlarım veya belli oluyor mu elimde boşuna tutmak istemiyorumNormal tüpe alın ve sık sık kontrol etmeyin bu kadar
Yani sadece diğerleri gibi su versem yeterli olur muHocam bildiğim kadarıyla messor gibi hasatçı olduğu ve ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duymadığı.
Elinizde tutmazsanız eğer yumurtalı olup olmadığını nasıl bileceksiniz ki?Yumurtalı olup olmadığını ne kadar sürede anlarım veya belli oluyor mu elimde boşuna tutmak istemiyorum
Diğerleri gibi derken? Bunun yanında illaki karbonhidrat ve protein sağlamanız gerekiyorYani
Yani sadece diğerleri gibi su versem yeterli olur mu
Tüpteki nemi kastettiniz sanırım evet yeterli olur ilk işçiye kadar bir şey yapmanıza gerek yok.Yani
Yani sadece diğerleri gibi su versem yeterli olur mu
Bana önceki attıklarımda sadece tüpe su koymamın yeterli olduğunu söylediler de ondan bahsettim yani işçiye kadar besine gerek kalmıyor yaniElinizde tutmazsanız eğer yumurtalı olup olmadığını nasıl bileceksiniz ki?
Diğerleri gibi derken? Bunun yanında illaki karbonhidrat ve protein sağlamanız gerekiyor
Tamamdır teşekkür ederimTüpteki nemi kastettiniz sanırım evet yeterli olur ilk işçiye kadar bir şey yapmanıza gerek yok.
Messor kadar 'hasatçı' değil, tohumun yanında protein ve şekerli su mejburi.Hocam bildiğim kadarıyla messor gibi hasatçı olduğu ve ilk işçiye kadar besine ihtiyaç duymadığı.
Haa sadece tüp kurulumu yapın ve bekletin. Prenses olduğu için kesin döllenmiş diyemiyoruz. Beklemekten zarar gelmezBana önceki attıklarımda sadece tüpe su koymamın yeterli olduğunu söylediler de ondan bahsettim yani işçiye kadar besine gerek kalmıyor yani
Rica ederim, keyifli hobiler.Tamamdır teşekkür ederim
Ne kadar sürede anlarım bunu yani 3 hafta kadar beklesem yeterli miHaa sadece tüp kurulumu yapın ve bekletin. Prenses olduğu için kesin döllenmiş diyemiyoruz. Beklemekten zarar gelmez
Hocam tetramorium gibi yarı hasatçılar mı yani?Messor kadar 'hasatçı' değil, tohumun yanında protein ve şekerli su mejburi.
1-1,5 hafta idealdirNe kadar sürede anlarım bunu yani 3 hafta kadar beklesem yeterli mi
Teşekkür ederim1-1,5 hafta idealdir