Lasius dediler ama tapinoma mı kesin olarakTapinoma
dikkat etmedim ama yok fotoğrafta da net belliArkasında iğne gibi bir şey var mı?
Tapinomadır muhtemelendikkat etmedim ama yok fotoğrafta da net belli
Fotoğrafta acidipore gözükmüyor. O yüzden lasius olamaz. Belki fotoğrafta belli olmuyordur.
Ekli dosyayı görüntüle 15210
Arkasında böyle bir şey var mı?
0,8 cmboy bilgiside verirseniz daha rahat anlaşılabilir
Peki önerdiğiniz bir şey var mı yumurtası var mıdır ne yapıp ne yapmamam lazımLasius kesinlikle tapinoma olması imkansız acidipore fotota görünmüş.
Yeni bir fotograf atarsan net birşey diyebilirim şuan dağınık şeyler var yumurtamı nem mi bilemedim.Peki önerdiğiniz bir şey var mı yumurtası var mıdır ne yapıp ne yapmamam lazım
Yok koyalım 1 hafta oluyor zaten ben kendi için dedim var mıdır yumurtasıYeni bir fotograf atarsan net birşey diyebilirim şuan dağınık şeyler var yumurtamı nem mi bilemedim.
''Döllenmiş midir?''anlamında söylediğinizi varsayarak yazıyorum;1 haftadır tüpte iken kanatlarını döküp kamburlaşma hareketleri vs yapıyorsa döllenmiştir büyük ihtimalleYok koyalım 1 hafta oluyor zaten ben kendi için dedim var mıdır yumurtası
Daha uçuşunu yapmadağı için yumurtlamazYok koyalım 1 hafta oluyor zaten ben kendi için dedim var mıdır yumurtası
Uçuş yapmadığını nereden anladınız?Daha uçuşunu yapmadağı için yumurtlamaz
Uçuş yapmadığını nereden anladınız?
Kanatları hala duruyor eyer uçus yapmış olsaydı kanatlarını dökerdiUçuş yapmadığını nereden anladınız?