Bizim bu yörede hep prens var. Kraliçe bulabilmek için tüyolarınız var mı. Elimdeki karıncayı saldım.çünki bir tane messor kraliçesi buldum ama tam alacakken araba üzerinden geçti alamadım.
Teşekkür ederim. Mart ayının başlarında büyükbir messor prens uçuşu vardı. Kısmen 20 tane kraliçe bulduğumuzu zannediyorduk meğersem hepsi prensmiş. Bu iş biraz zor gibi ama şuanlık ctalgsis (tam yazamadım) kraliçesi var. Umarım tez vakitte ürerKolonilere bağlı bir durum bu. Bazen az prenses üretip çok prens üretiyorlar bazen de tam tersini yapıyorlar. Prensler varsa uçuş vardır büyük ihtimal. Etrafta biraz daha gezmen lazım prensi bulduğun çevreyi gezmen senin için daha iyi olacaktır.
Cataglyphis kraliçesi nereden buldun? Bakımı farklıdır biliyor musun bilmiyorum.Teşekkür ederim. Mart ayının başlarında büyükbir messor prens uçuşu vardı. Kısmen 20 tane kraliçe bulduğumuzu zannediyorduk meğersem hepsi prensmiş. Bu iş biraz zor gibi ama şuanlık ctalgsis (tam yazamadım) kraliçesi var. Umarım tez vakitte ürer
Tam olarak bilmiyorum cinsini ama genel olarak sıcak ortamları sevdiklerini duymuştum. Çöl karıncası demişti arkadaşım. Ama tam olarak bilmiyorumCataglyphis kraliçesi nereden buldun? Bakımı farklıdır biliyor musun bilmiyorum.
Yeni bir konu açtımEvet Cataglyphis bakımı diğer cinslere göre biraz farklı. Fotoğrafını atar mısın? Bakmak istiyorum
Konu açılmamış olabilir birde size atayımYeni bir konu açtım
Presentis hocam catalgisis olduğunu söyledi
Şuan bende değil bir arkadaşımda pazartesi günü kendisinden alacağım ve tüpe koyacağım. Tüp normal mi haxırlanacak yoksa özel bir şekilde mi. Birde nasıl besleyeceğim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimHaa tamam hatırladım sizindi bu kraliçe. Semi claustral bir cins yani ilk işçiye kadar besin ihtiyacı var.
Siz varya kralsınız hocam. 30 dakikaya eve geçeceğim kesinlikle ixleyeceğim. Birde videoda sıfırdan bakım ile alakalı bilgi veriliyırdur umarım Tuğkan abiO zaman biraz bilgi vereyim sana belki işine yarar. Bakımı biraz zordur. Çoklu kraliçe kabul ederler diye biliyorum. +100 işçiye kadar çıkarlar.
Outworld içerisinde sıcak alan bulundurman lazım. Bu videoyu da buraya bırakıyorum, izlersen çok yardımı dokunur.
Umarım tuğkan abi vermiştir bilgiyiSiz varya kralsınız hocam. 30 dakikaya eve geçeceğim kesinlikle ixleyeceğim. Birde videoda sıfırdan bakım ile alakalı bilgi veriliyırdur umarım Tuğkan abi
Teşekkir ederim. Umarım yarına kadar birşey olmaz. Yarın alınca size fotoğrafını atacağımTeşekkür ederim, hobiyi sevdirip yaymak amaç. Detaylı bir şekilde anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam.