Türü ne

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Daha iyi bir fotoğraf atabilir misiniz acaba?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kolonilere bağlı bir durum bu. Bazen az prenses üretip çok prens üretiyorlar bazen de tam tersini yapıyorlar. Prensler varsa uçuş vardır büyük ihtimal. Etrafta biraz daha gezmen lazım prensi bulduğun çevreyi gezmen senin için daha iyi olacaktır.

HOBİCİ

Yumurta
Üye
Kolonilere bağlı bir durum bu. Bazen az prenses üretip çok prens üretiyorlar bazen de tam tersini yapıyorlar. Prensler varsa uçuş vardır büyük ihtimal. Etrafta biraz daha gezmen lazım prensi bulduğun çevreyi gezmen senin için daha iyi olacaktır.
Teşekkür ederim. Mart ayının başlarında büyükbir messor prens uçuşu vardı. Kısmen 20 tane kraliçe bulduğumuzu zannediyorduk meğersem hepsi prensmiş. Bu iş biraz zor gibi ama şuanlık ctalgsis (tam yazamadım) kraliçesi var. Umarım tez vakitte ürer

Poosedion

Yumurta
Üye
Teşekkür ederim. Mart ayının başlarında büyükbir messor prens uçuşu vardı. Kısmen 20 tane kraliçe bulduğumuzu zannediyorduk meğersem hepsi prensmiş. Bu iş biraz zor gibi ama şuanlık ctalgsis (tam yazamadım) kraliçesi var. Umarım tez vakitte ürer
Cataglyphis kraliçesi nereden buldun? Bakımı farklıdır biliyor musun bilmiyorum.

HOBİCİ

Yumurta
Üye
Cataglyphis kraliçesi nereden buldun? Bakımı farklıdır biliyor musun bilmiyorum.
Tam olarak bilmiyorum cinsini ama genel olarak sıcak ortamları sevdiklerini duymuştum. Çöl karıncası demişti arkadaşım. Ama tam olarak bilmiyorum

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Evet Cataglyphis bakımı diğer cinslere göre biraz farklı. Fotoğrafını atar mısın? Bakmak istiyorum

HOBİCİ

Yumurta
Üye
Evet Cataglyphis bakımı diğer cinslere göre biraz farklı. Fotoğrafını atar mısın? Bakmak istiyorum
Yeni bir konu açtım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bir konu açtım
Konu açılmamış olabilir birde size atayım733594.jpg

Yeni bir konu açtım

Konu açılmamış olabilir birde size atayım733594.jpg
Presentis hocam catalgisis olduğunu söyledi

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Haa tamam hatırladım sizindi bu kraliçe. Semi claustral bir cins yani ilk işçiye kadar besin ihtiyacı var.

HOBİCİ

Yumurta
Üye
Haa tamam hatırladım sizindi bu kraliçe. Semi claustral bir cins yani ilk işçiye kadar besin ihtiyacı var.
Şuan bende değil bir arkadaşımda pazartesi günü kendisinden alacağım ve tüpe koyacağım. Tüp normal mi haxırlanacak yoksa özel bir şekilde mi. Birde nasıl besleyeceğim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
O zaman biraz bilgi vereyim sana belki işine yarar. Bakımı biraz zordur. Çoklu kraliçe kabul ederler diye biliyorum. +100 işçiye kadar çıkarlar.
Outworld içerisinde sıcak alan bulundurman lazım. Bu videoyu da buraya bırakıyorum, izlersen çok yardımı dokunur.

HOBİCİ

Yumurta
Üye
O zaman biraz bilgi vereyim sana belki işine yarar. Bakımı biraz zordur. Çoklu kraliçe kabul ederler diye biliyorum. +100 işçiye kadar çıkarlar.
Outworld içerisinde sıcak alan bulundurman lazım. Bu videoyu da buraya bırakıyorum, izlersen çok yardımı dokunur.
Siz varya kralsınız hocam. 30 dakikaya eve geçeceğim kesinlikle ixleyeceğim. Birde videoda sıfırdan bakım ile alakalı bilgi veriliyırdur umarım Tuğkan abi

Siz varya kralsınız hocam. 30 dakikaya eve geçeceğim kesinlikle ixleyeceğim. Birde videoda sıfırdan bakım ile alakalı bilgi veriliyırdur umarım Tuğkan abi
Umarım tuğkan abi vermiştir bilgiyi

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Teşekkür ederim, hobiyi sevdirip yaymak amaç. Detaylı bir şekilde anlatmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Arkadaşınıza şekerli su vermesini söyleyebilirsiniz