Hocam Kocaeli'nden nereye gelicek ayrıca iyi bir paketlemeyle canlı gelir ve diğer sorularınız hakkında tam bir bilgim yok maalesef.Merhaba, bu mantisin türü ne ve kaç aylık duruyor? Bir arkadaş bana hediye gönderecek, Kocaeli’den canlı gelir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 64433
Konyaya gelecek minibüs ile.Hocam Kocaeli'nden nereye gelicek ayrıca iyi bir paketlemeyle canlı gelir ve diğer sorularınız hakkında tam bir bilgim yok maalesef.
Minibüs biraz garip bir seçenek olsada iyi paketleme ile sağ salim gelir gibime geliyor.Konyaya gelecek minibüs ile.
Kargo 150 tl minibüs ise kilosu 30 tl bu 1,2 tl ye gelecek minibüs ile.Minibüs biraz garip bir seçenek olsada iyi paketleme ile sağ salim gelir gibime geliyor.
Mantıklıymış ayrıca 150 tl bile değil küçük bir şey için bile farklı kargo şirketleri 400 lira alıyor bir tek PTT 200 civarında birseye getiriyor diyebilirim.Kargo 150 tl minibüs ise kilosu 30 tl bu 1,2 tl ye gelecek minibüs ile.
Pek bilgili değilim ama Googledan 1 aylık 2 aylık 3 aylık mantislerin fotoğrafına bakıp karşılaştırabilirsin ama daha bilgili birisi yazar illa.Peki kaç aylık duruyor?
Mantis religiosa türü. Kaç aylık olduğu hakkında bilgim yok.Merhaba, bu mantisin türü ne ve kaç aylık duruyor? Bir arkadaş bana hediye gönderecek, Kocaeli’den canlı gelir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 64433
Ona siz karar verin daha güzel olur. O konularda kötüyüm ben. 🤣Peki isim önerebilirmisiniz?