C Cago Yumurta Üye Katılım 10 Ağu 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 28 Eyl 2024 #1 Çanakkale'de karşıma çıktı ben de bir şekilde aldım. Kanatları tam kapalı olmadığı için döllenmediğinden çekiniyorum. Türü nedir? (Tahmini 10-15mm)
Çanakkale'de karşıma çıktı ben de bir şekilde aldım. Kanatları tam kapalı olmadığı için döllenmediğinden çekiniyorum. Türü nedir? (Tahmini 10-15mm)
Çözüm Niko990 28 Eyl 2024 Messor cinsi bir prenses. Kanatlarının açık yada kapalı olduğu döllendiği konusunda pek bir şey ifade etmiyor.
Messor cinsi bir prenses. Kanatlarının açık yada kapalı olduğu döllendiği konusunda pek bir şey ifade etmiyor.
Niko990 Intercaste Moderatör Yardımsever İlklerden Forum Delisi Deneyimli Hobici Üye Katılım 23 Nis 2022 Mesajlar 983 Çözümler 257 Tepkime puanı 1,098 28 Eyl 2024 #2 Messor cinsi bir prenses. Kanatlarının açık yada kapalı olduğu döllendiği konusunda pek bir şey ifade etmiyor. Oyla 0 Downvote Çözüm
Messor cinsi bir prenses. Kanatlarının açık yada kapalı olduğu döllendiği konusunda pek bir şey ifade etmiyor.