Sanırsam bendeki gibi Hemidactylus Turcicus, işçi karincayla besleyebilirsin ama yem kabul etme ihtimali az iyi bi teraryum yapmalisin iyi nemlendirmelisin ve her gun şırıngayla su vermelisin ben pişmanım keske salsaydim. bence sende sal.Arkadaşlar türü ne evde beslenir mi ne yer?
Suleymancik , beslemesi tavsiye etmem çok yer yadırgar ve yem yememe ihtimali de var. Çok istersen 2 3 gün dene yem yedirmeyi ama yemezse sal.Arkadaşlar türü ne evde beslenir mi ne yer?
Şırınga yok napacağım?Sanırsam bendeki gibi Hemidactylus Turcicus, işçi karincayla besleyebilirsin ama yem kabul etme ihtimali az iyi bi teraryum yapmalisin iyi nemlendirmelisin ve her gun şırıngayla su vermelisin ben pişmanım keske salsaydim. bence sende sal.
Nasıl bi yer yapmam lazım 1 hafta falan idare etmesi gerek.Suleymancik , beslemesi tavsiye etmem çok yer yadırgar ve yem yememe ihtimali de var. Çok istersen 2 3 gün dene yem yedirmeyi ama yemezse sal.
şişe yi delip damlatabilirsin ama yavaş ve nazik ol.Şırınga yok napıcam
yoğurt kabı gibi bi kabın zeminini toprak yap, birde mağara idare olarak götürür. konularımdan bakabilirsin fotoğrafı var.Nasıl bi yer yapmam lazım 1 hafta fln idare etmesi gerek
Malzemem yok şuanlık
Birazdan toprak getireceğim taşlardan da mağara yapacağım ama stresli gibi birde karıncayı yemiyor, karınca fazla mı büyük?şişe yi delip damlatabilirsin ama yavaş ve nazik ol.
yoğurt kabı gibi bi kabın zeminini toprak yap, birde mağara idare olarak götürür. konularımdan bakabilirsin fotoğrafı var.
Dostum evet fazla büyük ama geckolar hakkında araştırma yaptın mı?Birazdan toprak getireceğim taşlardan da mağara yapacağım ama stresli gibi birde karıncayı yemiyor, karınca fazla mı büyük?
Yiyebilecegi bir boyda bile olsa stresi geçene kadar hicbirsey yemez. Hatta geçse bile yemeyebilir. Sana tavsiyem hayvanı salman. Ölü canlıları da yemez vereceğin canlıyı ona zarar veremeyecek hale getirip canlı tutman gerek.Birazdan toprak getireceğim taşlardan da mağara yapacağım ama stresli gibi birde karıncayı yemiyor, karınca fazla mı büyük?