Daha net fotolar ekleyebilirmisiniz?ayrıca boyut olarakta tetramoriumun yarısı kadar
Dah
Daha net fotolar ekleyebilirmisiniz?
ama ben daha önce de tetramorium besledim bu kadar küçük değildiTetramorium olduğu kesin
Valla benimde bilmediğim bi türden geldi kusura bakma kanka ama şekli şemali tetraya çok benziyoduama ben daha önce de tetramorium besledim bu kadar küçük değildi
yok ne kusuru en azından yanlış bir tür söyledi diye birileri gibi aşağılamıyoruz kimse herşeyi bilecek diye birşey yokValla benimde bilmediğim bi türden geldi kusura bakma kanka ama şekli şemali tetraya çok benziyodu
Anlayışın için teşekkürleryok ne kusuru en azından yanlış bir tür söyledi diye birileri gibi aşağılamıyoruz kimse herşeyi bilecek diye birşey yok
Kafa yapısı farklı ve tetramoriumda 1 tane bile olmayan spine 2 tane var hocam oxyopomymrex cinsiValla benimde bilmediğim bi türden geldi kusura bakma kanka ama şekli şemali tetraya çok benziyodu
Evet farkettim hocamKafa yapısı farklı ve tetramoriumda 1 tane bile olmayan spine 2 tane var hocam oxyopomymrex cinsi