cinsi Solenopsis muhtemelen hocam. türü fugax olabilir ama emin değilim.Ekli dosyayı görüntüle 30900
Türü ne? ( Ankara )
cinsi Solenopsis muhtemelen hocam. türü fugax olabilir ama emin değilim.Ekli dosyayı görüntüle 30900
Türü ne? ( Ankara )
Aynı türden 3 tane daha buldum 4 lu kraliçe olma ihtimalleri neler multiquenn elverişli diyor bakım rehberi daha tecrübeli arkadaşlardan bilgi alırsam sevinirimcinsi Solenopsis muhtemelen hocam. türü fugax olabilir ama emin değilim.
hocam siz yinede hepsini aynı tüpe koymayın bende denedim solenopsislerde multi. biraz zorluyor. 2 2 yapın en azından anlaşamazlarsa 2 kraliçeniz cepte kalır. çoğu zamanda öyle oluyor.Aynı türden 3 tane daha buldum 4 lu kraliçe olma ihtimalleri neler multiquenn elverişli diyor bakım rehberi daha tecrübeli arkadaşlardan bilgi alırsam sevinirim
Benimde YouTubeta gördüğüm bir kaç videoda multi solenopsis kraliçeleri birbirini öldürmüştü.hocam siz yinede hepsini aynı tüpe koymayın bende denedim solenopsislerde multi. biraz zorluyor. 2 2 yapın en azından anlaşamazlarsa 2 kraliçeniz cepte kalır. çoğu zamanda öyle oluyor.
15 tane falan aynı tüpte hepside nemli tarafta + bu şekilde 5 saattir duruyorlar balkonda ölen prensleri ya da ölme durumundakileri formicalara verdim birde diğer konuya yazmayayım karıncalara ( Formica ) balık yemi verdim( proteinli japon dip yemi) yuvanın içine çektiler haberiniz olsunhocam siz yinede hepsini aynı tüpe koymayın bende denedim solenopsislerde multi. biraz zorluyor. 2 2 yapın en azından anlaşamazlarsa 2 kraliçeniz cepte kalır. çoğu zamanda öyle oluyor.
Ya bu olayi selolarda yasarmiyim bilmiyom ama buraya yazayım tapinoma errectiumlar Multi oluyor ama ilk iscide işçiler her iki kraliçeyi de oldurebiliyorhocam siz yinede hepsini aynı tüpe koymayın bende denedim solenopsislerde multi. biraz zorluyor. 2 2 yapın en azından anlaşamazlarsa 2 kraliçeniz cepte kalır. çoğu zamanda öyle oluyor.
Solenopsis az kraliçe varsa kesinlikle tek koyulmalı zaten çok düşük başarı oranı var ayrı ayrı koyunhocam siz yinede hepsini aynı tüpe koymayın bende denedim solenopsislerde multi. biraz zorluyor. 2 2 yapın en azından anlaşamazlarsa 2 kraliçeniz cepte kalır. çoğu zamanda öyle oluyor.